facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wang-Jiang

"!!!Goed nieuws!!!!Beste klantenwij zijn volledig terug open zo wel restaurant als afhalen.Gelieven op voorhand te reserveren."
Adres: Stationsstraat 79 , Leopoldsburg 3970, BE
Telefoonnummer: 011 34 12 49
Stad: Leopoldsburg
Route: Stationsstraat 79
Postcode: 3970



op zoek naar gerelateerd: Chinees Restaurant Rijsttafel, Leopoldsburg eten, Chinees Restaurant Jumbo menu, Chinees afhaal Lommel, China Town, Chinees Golden City, China City maandmenu, Everybody Chinees Ham menu
Recensies
Nog nooit zo onvriendelijk ontvangen geweest. De bediening was nog erger, zo onvriendelijk!! Voor 7 personen rijsttafel D besteld aan 28€ pp, 3 andere personen à la carte besteld. Hoeveelheid eten was veel te weinig en half koud… Het is niet te begrijpen dat we betaald hebben om zo onvriendelijk en slecht behandeld te worden. Nooit komen we hier nog terug.
Haaievinnensoep besteld en kippensoep met ei gekregen. Zij vonden dat haaievinnensoep te duur was voor mij?!?!?! En ze zeiden dat het hun fout niet was omdat ze de menu hadden gekopieerd.Eten: 1/5
Tjap tjoy is jammergenoeg 95% taugé, en dan een 3 tal stukken paprika en schampignonnetje. Niet zoals de tjap tjoy hoort te zijn met groente...
Wij hebben loempias besteld en deze waren plat van textuur en het deeg was half rauw. De vrouw in de zaak was ook heel onvriendelijk.. Spijtig!!
Het was er netjes en het eten was lekker. De wijnen waren bijzonder goed.
Na een positieve commentaar van andere toch maar eens een poging gewaagd. Lang moeten wachten voor we ons afhaalbestelling mee konden nemen, om dan tot de conclusie te komen dat mijn inktvismenu een vleesmenu is terwijl ik geen vlees eet! Gebeld hiervoor. Na 5 min zouden we het juiste kunnen ophalen, waarbij ik mij al vragen stelde. Natuurlijk taaie inktvis en zelfs geen gare groenten. Ik noem dit triestig.. voor ons was dit 5min. wandelen, maar wat voor iemand die dit al met een auto moet doen? Ik ben teleurgesteld!
Menu van soep, voorgerecht, 3 hoofdgerechten, allemaal zeer lekker! Wij gaan zeker nog terug. 1 opmerking: het interieur is niet zo gezellig.
Altijd zeer lekker eten en er wordt niets vergeten!!!Eten: 5/5
Altijd welkom bij deze lieve mensen! Ze serveren uiterst lekker eten. Zeker aan te raden voor een gezellig avondje eten met de familie!
Heel lief personeel en heel lekker eten. Heb al andere geprobeerd maar deze blijft voor ons de beste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid