facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wanderwood

Wanderwood

Info

Wanderwood is de plek waar jij als ondernemer kan groeien in jezelf, zodat je krachtiger en met vertrouwen in je leven en zaak staat. Via Wandercoaching in de natuur ontdek je wat jij hiervoor nodig hebt.
www.wanderwood.be



"Bij WanderWood selecteren we duurzame mode, woonartikelen en lifestyle gekozen met ons hart en met liefde en respect voor mens, dier en milieu. Wij zijn er voor de bohemian wanderers die op zoek zijn naar unieke, duurzame en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Want wij geloven erin dat het beste van twee werelden gecombineerd kan worden op een manier die bij jou past. Samen maken we de wereld nog beter én mooier."
Adres: Boskantstraat, 39, 3970 Leopoldsburg
Telefoonnummer: 0478 71 79 28
Stad: Leopoldsburg
Route: Boskantstraat, 39
Postcode: 3970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PT Dimitri Scapin PT Dimitri Scapin 2 km Personal Trainer en Voedingsadviseur
Fit Nutrition House Fit Nutrition House 3 km In het Fit Nutrition House (FNH) hebben we een community gecreëerd waar het allemaal ...
Prikkelpret Prikkelpret 3 km Prikkelactiviteiten op maat: tuinieren, boerderij, schilderen, therapiedieren, koken,...
ZAnti-coaching ZAnti-coaching 3 km Hayha yoga yoga na kanker Relaxatie-, adem-, en bewegingstherapie
Recensies
Absoluut één van mijn favoriete winkels. Een mooi en duurzaam assortiment kleding, woonaccessoires en verzorgingsproducten om helemaal blij van te worden. De fijnste merken en ook ideaal wanneer je een cadeautje voor iemand wilt kopen.
Prachtige winkel met veel mooie producten en planten. Te gek voor cadeaus of gewoon lekker iets voor je zelf. Ben je in Den Bosch, neem dan zeker even een kijkje!
Leuke workshop gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid