facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wally's Bikes&Cars

Wally's Bikes&Cars

Info

Herstellingen en onderhoud Fietsen en auto's.

Geschiedenis

Je kan bij mij terecht voor alle herstellingen en onderhouden van Fietsen, sportief,elektrische en andere.
Zo kan je ook terecht voor herstellingen en onderhoud van je wagen dit mag ook een oldtimer zijn aangezien ikzelf graag oude wagens nieuw leven geef.
Ikzelf ben al meer als 12 jaar bezig met zowel auto's en fietsen en hoop jullie zo met deze ervaring zoveel mogelijk te kunnen helpen.

Adres: keerbergsesteenweg 67, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 0472841784
Stad: Haacht
Route: keerbergsesteenweg 67
Postcode: 3150


Recensies
Ik had een teleurstellende ervaring met deze fietsenwinkel. Ik kocht een fiets op een zaterdag en kreeg de verzekering dat als er problemen waren, ik de fiets terug kon brengen. Maar nadat ik slechts één keer op de fiets had gereden, realiseerde ik me dat het frame te groot was. Toen ik probeerde de fiets terug te sturen, weigerde de winkel me dit te laten doen, ondanks hun eerdere toezegging om retouren toe te staan. Ik heb honderden dollars aan de fiets uitgegeven en ben erg gefrustreerd dat de winkel niet bereid is om aan mijn verzoek om teruggave te voldoen. Het gebrek aan flexibiliteit en klantenservice is onaanvaardbaar en ik zou deze fietsenwinkel aan niemand aanbevelen. Het is belangrijk om een ​​bedrijf te vinden dat zijn klanten waardeert en bereid is er alles aan te doen om hun tevredenheid te garanderen. Helaas schiet deze winkel wat dat betreft tekort.
Fantastische klantenservice. Ze hebben lang gewerkt om een ​​onderdeel te maken voor mijn oudere stalen fiets, terwijl elke andere fietsenwinkel in de stad niets had dat in de buurt kwam van werken.
De "To go to" Fietswinkel! Dat gevoel van de jaren 60... welkom in de reparatiewinkel...hard werkend, eerlijk, doe het goed..Bedankt Wally! Ze hebben elektrische fietsen!
Ik ging naar Art's, maar ze deden er een eeuwigheid over om me een onderdeel te geven dat ik nodig had, dus ging ik gewoon weg en ging naar Wally's. Mijn derailleur brak toen en kreeg me een veel betere tegen een redelijke prijs. Ze zijn nu mijn fiets gaan plaatsen.
KLANT OPGELET!!!! Ik kwam hier met de gedachte dat hij mijn fiets kon repareren voor een redelijke, eerlijke prijs, ik kreeg een offerte van $ 260. Ging naar Cambria-fietsen die ze hebben onderhouden en mijn fiets weer aan de praat gekregen voor 85 $! Bespaar je geld en probeer andere fietsenwinkels voordat je deze man een PENNY betaalt!!!
Wally is een levensredder! Mijn dochter studeert en had een nieuwe fiets nodig om te pendelen voor haar zomerbaantje. Omdat ik niet in de staat was, moest ik de levering van een fiets aan Wally's coördineren, hem in elkaar zetten en klaarmaken voor een heel specifieke datum waarop mijn vrouw en dochter hem zouden kunnen ophalen. Onnodig te zeggen dat de beste plannen niet altijd lukken. De verkoper heeft Wally de verkeerde fiets gestuurd. Plotseling was ons tijdschema echt krap en als we de fiets voor mijn dochter zouden missen, zou ze geen manier hebben om naar de winkel te gaan om hem op te halen. Nou, Wally kreeg de vervangende fiets op een zaterdag en liet hem later die avond doen. Hij was zo vriendelijk om zijn winkel buiten openingstijden te openen, zodat mijn vrouw en dochter niet alleen de fiets konden komen ophalen, maar er ook voor konden zorgen dat deze was aangepast aan haar kleine gestalte. Ik kan Wally niet genoeg bedanken voor zijn persoonlijke aandacht en hulp in deze kwestie. Zeer gewaardeerd meneer!
Dus absoluut onbeleefd. Ik ging naar binnen om een ​​buis te laten repareren en de man hielp me binnen 10 minuten. Vandaag nam mijn vriend dezelfde fietsband mee om te laten repareren en ze zeiden dat ze ons pas in september zouden helpen. Dezelfde band waarvoor we hebben betaald en die duidelijk niet was gerepareerd. Zeker geen gebruik meer van deze winkel. Als je volgeboekt bent, wees dan in ieder geval aardig tegen mensen.
Julius was uitzonderlijk. Hij was vriendelijk en attent, en hij repareerde mijn fiets tegen een bijzonder redelijke prijs.
Dit is de beste en vriendelijkste fietsenwinkel aan de centrale kust. Wally's is mijn halte geweest voor banden, binnenbanden, accessoires, gereedschap en de kleine dingen die ik in de loop der jaren nodig heb gehad, en het is ongeveer een decennium geleden, misschien langer... Ik weet het niet, een "lange tijd" denk ik? Ze hebben ook elke fiets afgesteld en gerepareerd die ik heb gehad. Op een dag, als ik volwassen ben en echt geld verdien, ben ik van plan mijn volgende fiets ook bij hen te kopen. De afstem- en reparatieservice is geweldig en ze doen je goed. Ging door mijn hele fiets, van boven naar beneden, en kreeg het weer soepel rijden. Ook als je advies nodig hebt, informatie over fietsen, of gewoon praten over fietsen, weten ze wat er aan de hand is. Wees gewoon geen freebie die wat tips van de lokale bevolking zoekt ... dat is niet cool om een ​​​​local te doen ... Dus trap erin en als je dat niet kunt, breng het dan. pad rechts snel.
Wallie is geweldig! Een vriend van mij heeft mij deze plek aanbevolen. Ik kwam langs om een ​​nieuwe set pedalen te halen. Wally was erg geduldig met me terwijl ik de tijd nam om de pedalen te kiezen. Hij hielp me ze te installeren en loste een klein probleem met mijn achterwiel op. Hij liet me ook mijn banden oppompen. Geweldige ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid