facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Walfrabouw

Walfrabouw

Info

Welkom bij Walfrabouw, de EPDM-specialist voor platte daken



"We zijn een familiebedrijf van 3 broers, hebben intussen 25 jaar ervaring met uitsluitend platte daken in EPDM en werken hoofdzakelijk voor particulieren uit West- & Oost-Vlaanderen die bouwen, renoveren of een woninguitbreiding doen. Daarnaast komt een belangrijk deel van de opdrachten van architecten die vakmanschap, service en betrouwbaarheid op prijs stellen.Afdichting van platte daken kan met EPDM, PVC of roofing, waarbij de laatste decennia EPDM het grootste aandeel heeft ingenomen omwille van de levensduur en prijs."
Adres: Kannunnik Bittremieuxlaan 68, 8340 Sijsele
Stad: Sijsele
Route: Kannunnik Bittremieuxlaan 68
Postcode: 8340



op zoek naar gerelateerd: Afwerking rand plat dak, EPDM Mastersystems vs Firestone
Recensies
Vakmannen zoals er de dag van vandaag niet veel meer zijn .
Voor onze nieuwbouw deden wij beroep op Walfra Bouw. Dit bedrijf werd ons aanbevolen door onze architect. Wij zijn tevreden over de gehele lijn. Correcte uitvoering en timing. Professioneel bedrijf !
Kwaliteit en klantgerichtheid staat voelbaar op de eerste plaats. Wat verbazingwekkend is, is dat dit alles voor de beste prijs in omstreken gedaan wordt alsof het de ware evidentie zelf is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid