facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Walbers Immo Willebroek

Walbers Immo Willebroek

Info

Walbers immo, staat voor 25 jaar ervaring in de vastgoedsector.

Adres: Dokter Persoonslaan 15b, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 038863285
Stad: Willebroek
Route: Dokter Persoonslaan 15b
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Walbers te huur, Walbers Vastgoed, ERA te huur - Willebroek, Trevi Axus te huur - Willebroek, Walbers Immo boom, Walbers klein Willebroek, Immo Malines Willebroek, Handelspand te huur Willebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groep Kerremans Groep Kerremans 381 meter bij een simpele rekeningverdeling een serieuze misrekening gemaakt. hierbij het bedra...
Vaartlink Vaartlink 687 meter Vaartlink is een eigentijds en betaalbaar woonproject vlakbij het centrum van Willebr...
Recensies
Slechte ervaring mee deze keer, geen professionele afhandeling. Wel wat zelf moeten in orde brengen bij de verhuur van mijn appartement. Huurwaarborg maar na 1, 5 jaar in orde en daar nog zelf moeten voor zorgen. En dan daarbij de volledige rekening nog gepresenteerd krijgen!!! Betaal daar graag voor, maar niet als ik redelijk wat zelf moet doen. Eigenlijk niet aan te raden.
Wij hebben ondertussen reeds het genoegen gehad om met Walbers Immo 2 woningen aan te kopen en voor een derde woning de huurovereenkomst en plaatsbeschrijving op te stellen. Keer op keer hebben we kunnen spreken van een aangename, professionele en efficiënte samenwerking. Ze zijn een top team met kennis van zaken en een echte aanrader voor ieder die een beroep wil doen op een immokantoor!
Zeer slechte ervaring. Heb ooit eens op de uitkijk gestaan om te checken hoe lang een bezichtiging duurde. 7 minuten!! Eens je getekend hebt, wordt de service erg slecht... Ik ga nooit meer met hen in zee!
Niet te vertrouwen en zeker geen mensen om zaken te doen!!! Jonge dame die daar werkte 2 jaar terug Imke die zij van alles tegen mij we zouden jaarlijk besparen met zonnepanelen volledig geronoveerd woning en bleek vol met problemen te zijn de woning !!!! Raad het zeker niet aan om te kopen via deze mensen!!!
Het was een fijne samenwerking! De complimenten aan Leo en Gino. Een tevreden klant! Doe zo voort. Mvgroeten,
Probeerde mij te misleiden door een stuk grond van 810m² te omschrijven als volledige bouwgrond terwijl daarvan 270m² zone voor natuurontwikkeling en waterbeheer is. Toen ik daar specifiek vragen over stelde op kantoor werd het wat afgewimpeld, geminimaliseerd, en werd snel een ander onderwerp aangekaart. Wanneer ik daarna mijn notaris hierover contacteerde om o.a. de compromis te doorlezen voor ik tekende bleek dat er gewoon niéts met die zone gedaan kan worden. Ik had er al een raar gevoel bij op kantoor en dat bleek terecht te zijn!
Ondanks heel wat administratieve problemen langs de kant van de kandidaat koper bleef de Walbers-medewerkster erg actief ondersteunen om de zaak vlot te krijgen.
Aangename samenwerking met Roel Walbers van Aartselaar. Reageert altijd snel en is bereid om mij altijd te helpen. Dank u wel Roel.
Tot driemaal toe tevergeefs contact mee gezocht voor meer info omtrent een beschikbaar pand. Laatste keer meer dan een maand geleden. Tot op heden zelfs nog geen antwoord gekregen. Nee aan mij gaan jullie niets verdienen!
Erg onbetrouwbaar. Ze durven cash compensaties te vragen voor vergoedingen aan huurders die niet rechtsgeldig zijn. Onprofessioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid