facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wake-up Cable Antwerpen

Wake-up Cable Antwerpen

Info

Wakeboarden in Antwerpen of Gent? WakeUp Cable beschikt over zeer moderne en state of the art banen die voor riders van elk niveau uitdaging bieden.

Geschiedenis

Wakeboarden in Antwerpen of Gent? WakeUp Cable beschikt over zeer moderne en state of the art banen die voor riders van elk niveau uitdaging bieden.



"Op onze locatie in Antwerpen tref je de nieuwste en modernste kabelbanen van Belgie aan. Een Rixen Eco Cable met 6 masten, 9 UNIT obstakels alsook een kleine 2.0 baan om het wakeboarden onder de knie te krijgen. En dit met een volledig geautomatiseerd systeem van Wakesys om online je tickets te bestellen.Wij hebben 2 soorten wakeboards, beginners en pro wakeboards waarbij je met de proboards zelfs over de obstakels mag.Een schitterend terras op het water met uitzicht over de baan en de skyline van Antwerpen.onze faciliteiten zoals eten, drinken binnen en buiten toiletten, warme douches, lockers en kleedkamers garanderen jou een onbezorgde dag."
Adres: katwilgweg, Antwerpen
Telefoonnummer: 00320488705788
Stad: Antwerp
Route: katwilgweg



op zoek naar gerelateerd: Wakeboarden, Wakeboarden prijs, Wakeboarden kabelbaan, Wakeupcable wakesys, Wakeboarden België, Wakeboarden heusden, Wakeboarden Oudenaarde, Waterski Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AuthenticSardinia.com AuthenticSardinia.com 3 km Looking to escape the ratrace and reconnect with nature? Book a week in Europe's Carr...
Dienstencentrum Hof Ter Beke Dienstencentrum Hof Ter Beke 3 km Er hangt een goede sfeer. En de mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam
Outpost VR Outpost VR 3 km Gave shop, helaas verder te weinig tijd gehad om uitgebreid te shoppen, maar een lust...
Citypolis Citypolis 3 km Fantastische belevenis! Top team van eigenaars. De teambuilding was geweldig en de ui...
The Park Playground The Park Playground 4 km De Host was vriendelijk en legde alles goed uit. Mijn dochtertje had de tijd van haar...
Hammam Al Maghreb Hammam Al Maghreb 4 km Vriendelijke, vlotte bediening. Heerlijk genoten van scrubbing en zeepmassage. Nageno...
Sportoase Sportoase 5 km Namiddagje badenhuis voor €13. 10m zwembad, 2 kruidenbaden, bubbelbad, vuurbad en sto...
Petanqueclub Schoonbroek Rozemaai Petanqueclub Schoonbroek Rozemaai 7 km Gezellig, rustig, goed om eens uit te rusten. Aangename bediening.
Bowlingplanet Ekeren Bowlingplanet Ekeren 10 km We hebben ons zeker geamuseerd tijdens het midgetgolfen! We zijn met 2 personen ongev...
Recensies
Mijn eerste keer wakeboarden, de crew heeft alles goed uitgelegd en zo ging het naarmate ook beter! Een toegewijde en leuke groep! Zeker een aanrader!
Via GPS is deze zaak niet te vinden. Er zijn ook zo goed als nergens borden voorzien die je de weg wijzen, even zoeken dus. Ook vanaf de parking heb je geen idee waar de ingang is. Zet dat toch gewoon op je website Heerlijk terras, lekker eten. Helaas te weinig personeel om er een topzaak van te maken.
Met de kids en familie naar toe gegaan. Goed gegeten en genoten van het waterskiën. Komen we zeker terug. Wel heel druk maar gezellig.
Baan was kapot. Zijn van heel ver gekomen en men is te lui geweest om hier over te communiceren. Ook werd absoluut niet meegedacht aan een oplossing. Valt nog veel te leren hier.
Super leuke plek!! Gepassioneerde ondersteuning en toegewijd personeel aan de kabelbaan en aquapark. ZEKER EEN AANRADER voor vriendengroepen en gezinnen.
Top sfeertje aan de cable
Take it easy sessie is zeker een aanrader! Je krijgt uitleg en er is een lagere snelheid om te oefenen. Het is wel even wachten voor jij weer aan de beurt bent, maar dat lossen ze deels op door een sessie 2 uur te laten duren. Ook gezellig om daarna iets te drinken en eten.
Wat een leuke avond! Top uitleg, veel tips, lief personeel… merci Thor en Bryan
Absolute aanrader voor iedereen die sport en gezondheid hoog in het vaandel draagt. Super vriendelijke en behulpzame staff.
Verschrikkelijke tent, lang verhaal om uit te leggen hier, maar ik adviseer je om hier niet naartoe te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid