facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waka Waka

Waka Waka

Info

African food and cocktails

Adres: Sleepstraat 54, 9000 Gent
Telefoonnummer: 32472175611
Stad: Ghent
Route: Sleepstraat 54
Postcode: 9000


Recensies
Hebben er gisteren gegeten met de kinderen en iedereen vond het fantastisch lekker. Een enorme verrassing hoe lekker de Afrikaanse keuken kan zijn. We komen zeker en vast terug
Prachtige plek om afrikaans te eten. Het personeel is zo vriendelijk dat ik oprecht verrast was. Het restaurant zelf is erg gezellig en op een fantastische manier gedecoreerd. Met andere woorden, de plek om te genieten. Een echte aanrader!!!
Vriendelijke verwelkoming lekkere cocktails. Maar tegen dat je jou bestelling krijgt duurt het wel lang. Bekend volk nemen ze voor. En bij het eten zelf moet je voorzichtig zijn van wat je kiest.
Super leuke, verrassende plek. Niet veel keuze op de kaart, maar heerlijke verse ingrediënten. Pinda saus is een aanrader. Vriendelijk en persoonlijk personeel.
Superlekker, en zeer persoonlijk. Eigenaar kookt menu per menu. Hierdoor duurt het wel even maar dat is snel vergeten na de superlekkere schotel. Zeker aanrader!
Gekozen voor het lamsgerecht en er echt van genoten. De burger zag er ook top uit!! Heel vriendelijke bediening en gezelige sfeer. Mij zien ze zeker terug.
Zeer lekkere Afrikaanse keuken! Super vriendelijke mensen! Ik zou er elke dag gaan eten!
Heel vriendelijke uitbaters en zeer smaakvolle gerechten. Ideaal voor kleine groepen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Waka Waka.

Ghent afrikaans restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Sleepstraat 54 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Waka Waka adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Waka Waka. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Waka Waka delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
African Queen African Queen 243 meter
Uncle Ben's Soul Food Uncle Ben's Soul Food 974 meter De spicy chicken burger was absoluut een aanrader! Lekker eten en meer dan voldoende!...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid