facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WAGYU

WAGYU

Info

Nouveau restaurant GRILL à Durbuy

Adres: Rue du Comte Théodule d'Ursel 14, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: +3286213262
Stad: Durbuy
Route: Rue du Comte Théodule d'Ursel 14
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: Grill restaurant Durbuy, Nieuw restaurant Durbuy, Italiaans restaurant Durbuy, Le Sanglier des Ardennes restaurant menu, Sterrenrestaurant Durbuy, Wagyu steak, LPM Grill Durbuy, Wagyu vlees restaurant
Recensies
Mooie zaak in Durbuy, ook gerelateerd aan Wout Bru. Wij hebben hier enkel een lunch genomen. Het eten was lekker en de bediening correct en discreet. Onderaan zijn ze nog aan het verbouwen om extra ruimte te creëren. Opgelet niet echt goedkoop.
Augustus 2020: Mooi nieuw pand, waar ze in de kelder nog altijd aan het verbouwen waren in de buurt van de toiletten. Mooi terras, maar de bediening van gewoon wat drank gaat niet echt snel, terwijl er op ons moment echt "weinig mensen" zaten. Maar...we hadden tijd.... daar niks van.
We hebben zeer lekker gegeten, een leuke sfeer en op een zeer originele manier geserveerd. Het is Heel aangenaam daar te eten.
Zeer lekker eten, de vis was top. Leuk dat je keuze had tussen verschillende groenten en aardappelen/frieten,.. voor bij je vlees of vis. Zeer vlotte bediening, niet te snel achter elkaar en mooie inrichting vanbinnen, gezellig!
Voor de mensen die verwachten dat er toch een behoorlijke lekkere hoeveelheid in je bord te vinden is, kan ik het aanraden. Je kan er voor elk wat wils vinden tegen een relatief aanvaardbare prijs. Zeker het proberen waard.
Heel lekker eten, super vriendelijke bediening en een gezellige setting! Voor herhaling vatbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid