facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wafelland

Wafelland

Info

Wij bieden smakelijke lekkernijen voor winstacties aan scholen, sportclubs, verenigingen, jeugdbewegingen,vzw's, liefdadigheidsinstellingen,...

Geschiedenis

Onder het moto 'zoet doet het altijd goed' bieden wij smakelijke lekkernijen aan voor scholen, sportclubs, verenigingen, jeugdbewegingen en instellingen uit de zorgsector. Een wafelslag, truffelverkoop, pannenkoekenslag of vlaaienslag is immers de uitgelezen manier om extra geld in het laatje te brengen.
Wij bieden u de ruimste keuze voor uw actie en staan garant voor een onberispelijke service in versheid van onze producten met stipte leveringen.
Ons assortiment bestaat uit verschillende producten: 'voor elk wat wils'. Dat houdt onder meer ook in dat wij suikervrije wafels en galetten aanbieden zodat iedereen van onze lekkernijen kan genieten. Voor wie eens wat anders wil zijn de heerlijke frangipanes, kokosrochers of carré-confituur een waardig alternatief.
Ook voor de zoetebekken die alles willen proeven, hebben we goed nieuws: we hebben een aantal mixen die bestaan uit een perfecte selectie uit ons aanbod. Wenst u liever zelf een mix samen te stellen? Dat kan! Wij maken graag een correcte prijs voor uw persoonlijke mixdoos.
Voor al uw vragen, offertes, prospectiebezoeken met proefpakket... kan u ons steeds bereiken op onderstaande telefoon nummer of mailadres.
03/500 87 99
[email protected]

Adres: Hoek 76 Unit 6, 2850 Boom
Telefoonnummer: 03/500 87 99
Stad: Boom
Route: Hoek 76 Unit 6
Postcode: 2850


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Vanillewafels doos, Bani truffels, Goedkope wafels, Kleine wafeltjes kopen, Wafelslagen, Koekjesverkoop organiseren, Bani Wafels kcal, Truffels voor verenigingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid