facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waer Waters

Info

Waer Waters, een resort met oneindig veel mogelijkheden…

Een unieke plek te creëren waar we zowel occasionele bezoekers als leden een warm onthaal en ongeziene service bieden.

Adres: Rodenberg 21, 1702 Groot-Bijgaarden, Brabant, Belgium
Stad: Groot-Bijgaarden
Route: Rodenberg 21
Postcode: 1702


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: waer waters korting, waer waters verjaardagsactie, waer waters telefoon, waer waters groupon, waer waters verjaardag, waer waters contact, waer waters tarieven, waer waters reserveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sereno Sereno 966 meter Sereno biedt professionele schoonheidsbehandelingen aan democratische prijzen. Indie...
Be Delicious Beauty & Body Salon Be Delicious Beauty & Body Salon 1 km Steeds tevreden
Blue Lagoon Wellness Blue Lagoon Wellness 1 km Geweldig warme ontvangst, verschillende opties behandelingen.
Recensies
De Wellness/Spa heeft enorm veel van zijn pluimen verloren laatste jaren. Of toch als je voor de echte beleving gaat. Er is enkel nog ingezet op het hotel en gedeelte met badkleding, pure commerce dus. De sauna's en ligweides van de 'naakt kant' worden aanzienlijk minder onderhouden. En van de 'badkleding kant' komt niks dan lawaai, lijkt wel een all in hotel ofzo. Ook had ik een vegan bagel besteld, die was gewoon wat bij elkaar gegooid en aan de onderkant plakte er een korst van geitenkaas. Allesbehalve verzorgd dus. Alsook de tonijn salade van mijn vrouw was heel erg pover. Die stomme robotjes helpen dan ook niet echt qua 'service'... Jammer, want +-8j geleden vond ik ze echt bij de beste van Vlaanderen.
Het complex heeft zeker wel veel aantrekkelijke plekjes om te ontspannen. Mooi zwembad. Toffe opgietsessies. Veel zetels om uit te rusten. Echter mag je niet met meer dan 4 reserveren om naar het complex te komen. Het is saai met vrienden in de stille ruimte want je mag dus niet praten ;- en dat is nu net een groot en mooi deel in het complex. Het is niet echt een plaats om met een "groter" vriendengroepje naartoe te gaan. Wanneer je op het terras buiten zit dan kan de bediening wel nogal op zich laten wachten. Op de bagel met geitenkaas van 22 !!! euro, lag de helft van het beleg die op de kaart stond, er niet op. Enkel wortel, rucola en geitenkaas. Het personeel leek ons van begin tot einde onverschillig en streng. De huur van handdoeken, badjas etc, is best kostelijk. Je brengt beter je eigen gerief mee. Na een tijdje hangen overal badjassen, handdoeken en slippers die er hetzelfde uitzien en is het moeilijk om nog te weten, welke van jou was. Met het gevolg dat je enige droge handdoek ineens wordt vervangen door een natte. Het buffet was goed. Prijs kwaliteit vonden we het missch net wat te duur.
Een echte aanrader! Ben hier ondertussen al twee keer geweest en ik ben nog altijd onder de indruk van jullie wellness! Super vriendelijk en behulpzaam personeel en leuke extra activiteiten overdag. Heel propere sauna's en jullie buffet was ook echt heel gevarieerd en super lekker! Echte aanrader dus !
Super welness! Heel groot en super lekker eten zowel bij het buffet als de restaurants. Fijn dat al het personeel ook Nederlands spreekt. Massage was ook super! Ik had het gevoel dat er in deze welness meer wordt ingezet op het publiek dat met badkledij komt. Veel meer ruimtes en baden binnen voor het gedeelte met kledij. In het naakte gedeelte is zo goed als alles buiten. Heerlijk bij mooi weer maar wat minder bij kouder regenweer. De warme douches zijn in het naaktgedeelte wel extreem warm. Niet meer aangenaam of ontspannend.
Geweldige spa ervaring zeer grote variatie aan sauna's , baden , hamman's , douches en rust zones. Zowel de geklede als niet geklede zone zijn volledig uitgerust voor een uitstekende spa ervaring. Zeker aan te raden !Service: 5/5
Zeer mooi complex. Enige minpuntje: menu van de tapasbar is volledig voorzien op koppels. Ik had graag genoten van de hot mix, maar 20 stuks in mijn eentje is gewoon veel te veel. En individueel moet je ze per 8 stuks van hetzelfde nemen…. Erg jammer dat je geen “halve” hot mix kan bestellen.
Ooit geweldig maar vergane glorie. Customer support ondermaats. Zonde. Beste mevrouw Coppens, u geeft dus toe dat u met 2 maten en gewichten ageert als u poneert dat "niet elke bon verlengd kan worden". Het betreft in dit geval ook niet over een actie of korting maar een betaald verjaardagscadeau. De werking van de Customer support liet ook de wensen over in communicatie. Daarnaast verviel de bon ook ondermeer door het meermaals niet correct functioneren van jullie website, door jullie moeilijke telefonische bereikbaarheid en door jullie beperkte beschikbaarheid.
Estive no dia 13/06/23, único ponto achei negativo foi a limpeza a tarde, pois na manhã é tudo linpo, mas depois do meio-dia o chão lado das duchas fica com sabão no chão, pessoas pisando com água fica muito sujo, também na pequena piscina aquecida azul do lado entrada, tinha catarro ou que alguém cuspiu na água, deveriam fazer limpeza ou verificar ambientes a tarde, as cabines trocar de roupa também, ao trocar para ir embora, as cabines já não estavam mais limpas. Positiva, funcionários atenciosos educados, atenciosos e boa comida do restaurante.
Half afgemaakte hotel nog in verbouwing. Kamer binnen is mooi, uitzicht naar zand. eten smaakt naar water. Sushi was denk ik 3 dagen ervoor al gemaakt. En duur!!!. Ga voor minder geld naar thermen wellness. Volgens mij zijn al die 5 ster review gekocht kan niet geloven dat dit echt is.
Doe iets met jullie "thee" service bij buffet thee besteld, 20 min moest wachten. Toch gekregen na het herineren. In de avond nog maals besteld, meerdere keren gevraagd waar onze thee is , 3 keer antwoord gekregen dat ze gaan direct brengen. Na 40!! minuut wachten te weten gekomen dat ze geen warme water meer hebben , machine is af kers op het taart- niet gedronken thee stond meerdere keren op onze rekening . We hebben natuurlijk niet betaald voor deze thee. Volgende keer zal ik mijn eigen thee mee brengen , oke ? Ah ja, garnalen in filodeeg besteld en ipv 8 st ,maar 4. Maar wel meer stuks van gefrirlturde kaas. Kaas is niet de zelfde als garnalen, ook in de prijs. Als garnalen zijn op ,of iemand heeft die opgegeten onderweg naar de tafel moeten jullie de klant verwittigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid