facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wabi Sabi Sushi Bar Bonheiden

Wabi Sabi Sushi Bar Bonheiden

Info

Sushi bar, Sushi restaurant, Thai food, Japanese, sushi, curry, wok,

Geschiedenis

Wabi Sabi Sushi Bar in Leuven is a new restaurant concept that combines flavors of south east asia with the best of japanese cuisine. We offer a great atmosphere and good service in the heart of Leuven. Please visit us and have a great dining experience.



"We are more than just a Japanese restaurant not only focusing on our best sushi sashimis but also the oriental kitchen with some delicious Thai cuisine."
Adres: Rijmenamseweg 230, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 015528300
Stad: Bonheiden
Route: Rijmenamseweg 230
Postcode: 2820


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 22:00
Dinsdag: 17:30 - 22:00
Woensdag: 17:30 - 22:00
Donderdag: 17:30 - 22:00
Vrijdag: 17:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Wabi Sabi Leuven, Sushi Rijmenam, Saitama Sushi Rijmenam, Sushi Mechelen, Wabi Sabi menu, Wabi Sabi Tielt-Winge, Sushi Putte, Wabi Sabi Leuven menu
Recensies
Snelle lunch gehad in dit restaurant. Bediening was oké. De soep en de tempura waren top, de eend was me iets te vet en de noedels waren dan weer niet lekker, de kip hierin was veel te droog.
Op aanraden van vrienden en collega’s in wabi sabi gaan eten. Als voorgerecht hadden we een soep genomen, en die was lekker maar wel pikantmaar voor een thaise soep is dat best ok. Dan hadden we een sushi boot voor 3 genomen, en de sushi was zeer gevarieerd, zeer lekker en meer als genoeg. Het grote minpunt echter was de bediening. Op zich was de bediening heel vriendelijk, maar alles duurde ontzettend lang10 min vooraleer we de kaart kregen.. en we waren niet de enige tafel die dat ervaarde. Het was druk, dus dan kan dat al wel eens gebeuren, maar toen het restaurant al half leeg was, was er geen beterschap. Dus misschien iemand bij in de zaal zetten, of mensen met meer ervaring lijkt me geen slecht idee.
Hele verse sushi en super vriendelijke bediening. We hadden meer dan genoeg gegeten met onze boot en kregen de rest gewoon mee naar huisEten: 5/5
Crispy duck is vreselijk. Een stuk gefrituurde eend met industriele zoetzure saus die je uit een bokaal uitgiet en noedels die nergens naar smaken. Niet te begrijpen.
Opnieuw enorme slechte ervaring met hun afhaaldienst. In de namiddag online besteld voor afhaling om 19u maar pas om 19u50! mijn bestelling uiteindelijk meegekregen. Dit hebben we nu al 3x meegemaakt en dus iets teveel om dit te laten passeren. Bovendien was het meegeleverde sojasaus potje niet goed gesloten en over de bestelling uitgelopen. Enkele dagen later terguggekeerd om enige compensatie te vragen maar werd vakkundig terug weggestuurd. Enig begrip voor de klant was heel ver te zoeken. Spijtig dat kwaliteit van sushi/sashimi en vooral service op enkele jaren enorm achteruit is gegaan. Deze Wabi sabi zou ik ten zeerste afraden.
Ik had een gerecht met vis besteld en ik heb kip gekregen.... was er boos om. Het voorgerecht was lekkerEten: 2/5
Zeer correcte prijs voor sushi. Ik kom hier graag eten en ga dit ook blijven doen. Ten zeerste aan te raden. Ook zeer lekkere soep en voorgerechtjes. Je kan hier ook sushi “boten” bestellen, de golden boat is mijn persoonlijke favoriet en zeker het proberen waard.
Service: Kortom slecht. Take-away zou om 7u klaarstaan pas om 5 voor 8 was het klaar. Om dan erachter te komen dat het enige warme gerecht koud was geworden door de 55 minuten wachttijd. Dit wouden ze terug opwarmen en waren we weer een kwartier kwijt. Alle andere klanten ter plaatse klaagden over hetzelfde probleem en er stonden al enkelen langer dan een uur te wachten. Na verbale agressie van een klant naar ons toe was er geen interventie van de werknemers zelf en hebben ze de situatie genegeerd. Eten: eend was droog geworden door de lange wachttijd en het terug op te warmen. Verkeerde sauzen meegekregen. Conclusie: ondermaatse kwaliteit op alle vlakken
Zeer lekkere sushi, qua bediening is er niets op te merken. Ik heb enkele negatieve reviews gelezen hierover, maar niks van deze opmerkingen heb ik ooit gemerkt bij dit restaurant. Bij elke afhaalbestelling staat alles vrij snel klaar op het ogenblik dat werd gecommuniceerd. Vriendelijke mensen, correcte prijzen. Makkelijk bereikbaar en voldoende parking voor de deur.
Goede sushi Weinig volk dat in het restaurant eet vooral veel afhaal Wc's buiten dienst !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid