facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waasland Cars

Waasland Cars

Info

Waasland Cars is een erkende autohandelaar uit Sint-Niklaas die een stevige expertise heeft opgebouwd in de aankoop en verkoop van tweedehandswagens.

Geschiedenis

Waasland Cars is een erkende autohandelaar uit Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen die een stevige expertise heeft opgebouwd in de aankoop en verkoop van tweedehandswagens. Deze autohandelaar is voor de aankoop van tweedehands auto’s actief in de aangrenzende provincies Antwerpen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen en ook Limburg.

Waasland Cars is lid bij Traxio (nieuwe benaming voor Federauto), de Belgische confederatie voor autohandelaars, garagisten en de aanverwante sector. Als lid voldoet deze autohandel aan de strenge eisen van de belangengroep en engageert het zich tot het nakomen van alle verplichtingen naar de klant en sector toe. Zo houdt Waasland Cars zich bij al zijn handelsactiviteiten steeds aan de kwaliteitscharter met 10 verbintenissen, ondertekend door Traxio en het Ministerie van Werk, Economie en Consumentenzaken.

Bij de verkoop van tweedehandswagens werkt Waasland Cars steeds samen met Car-Pass vzw. Deze organisatie staat in voor de levering van de zogenaamde Car-Pass die elke vorm van kilometerfraude uitsluit. De Car-Pass staat dan ook garant voor de juiste kilometerstand van de tweedehands wagen. De controle van de kilometerstanden gebeurt tijdens de technische keuring.

IK VERKOOP MIJN WAGEN:

Je auto verkopen kan snel en zorgeloos bij ons.

Je kan ons contacteren wanneer je van plan bent om jouw auto te verkopen. We bieden je dan ook een mooie en eerlijke prijs voor jouw tweedehandswagen. Dit prijsvoorstel wordt afgetoetst met de reële marktprijs en we gebruiken bij de prijsbepalingen steeds vaste standaarden zoals onder andere, de catalogusprijzen die terug te vinden zijn in de autogids van Traxio, Autogids.be en Autowereld.be.

Bij de aankoop van tweedehandswagens wordt het transport steeds door ons geregeld en hoef je je geen zorgen te maken over het eventuele grote afstandsverschil. Ook handelen we bij de verkoop van je wagen ook de nodige administratie en bepaal jij de wijze van betaling.

We zien het namelijk als één van de kerntaken van ons autobedrijf om als erkende auto-opkoper van Sint-Niklaas de overname van tweedehandswagens zo vlot en tijdbesparend mogelijk te doen verlopen. Zo horen de typische kopzorgen en tijdverlies die vaak gepaard gaan de verkoop van jouw wagen tot het verleden. Bel ons gerust op in geval van vragen bij de verkoop van jouw auto of vul gewoon het online formulier in.

IK ZOEK EEN WAGEN:

Waasland Cars is een erkende autohandelaar wat ervoor zorgt dat er bij de verkoop van tweedehandswagens steeds aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.

Standaard bij verkoop van tweedehandswagens:

- Volledige onderhoudsbeurt
- Grondige reinigingsbeurt
- Technische keuring
- Car-Pass
- 1 jaar garantie

Neem gerust een kijkje in onze rubriek ‘Ik zoek een wagen‘ of maak een afspraak met een van onze medewerkers aangezien ons aanbod dagelijks verandert.

Vind je niet de tweedehandswagen terug die je voor ogen had? Neem dan alsnog gerust met ons contact op. Zo kunnen we voor jou – volledig gratis en vrijblijvend – in ons aankoopnetwerk kijken of deze eventueel leverbaar is.

Heb je later vragen over klein en/of groot onderhoud, (winter)bandenwissel, accessoires, glasbreuk, pechverhelping … ? Onze klantenservice helpt onze klanten er in de verdere toekomst graag mee verder.

Woont u in Antwerpen of moet je er geregeld zijn en vraag je je af of jouw tweedehands wagen er nog in mag na 1 februari 2017? Klik dan door naar de Lage Emissie Zone pagina voor een antwoord op jouw vragen?

GEVESTIGD IN SINT-NIKLAAS:

We zijn gevestigd in Sint-Niklaas te Oost-Vlaanderen en onze medewerkers zijn dagelijks actief in de omringende steden en provincies. Wij komen tot bij u in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Waals-Brabant. Hierdoor kunnen we bij de overname van je wagen efficiënt omspringen met tijd en onze medewerkers. De verkoop van jouw wagen wordt zo tot een minimum in tijd en energie herleid.

We zijn vanuit Antwerpen en Gent gemakkelijk bereikbaar via de E17. Met het openbaar vervoer kun je ons bereiken via het treinstation van Sint-Niklaas dat zich op 5 minuten bevindt van onze vestiging.



"Waasland Cars is een ERKENDE AUTOHANDEL uit Sint-Niklaas in Oost-Vlaanderen die een stevige expertise heeft opgebouwd in de AANKOOP en VERKOOP van TWEEDEHANDS AUTO'S.Dit autobedrijf is voor de aankoop van tweedehands auto’s ook dagelijks actief in de aangrenzende provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en ook Limburg. Uw auto verkopen, gebeurt steeds VLOT, VEILIG en vooral ZORGELOOS."
Adres: Slachthuisstraat 69a, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03 766 18 23
Stad: Sint-Niklaas
Route: Slachthuisstraat 69a
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: tweedehands auto garage sint-niklaas, Waasland Automotive, Yoeri's Cars Sint-Niklaas, Tweedehandswagens Lebbeke, Tweedehands auto Dendermonde, Directiewagens te koop, VAB garage Sint-Niklaas, Garage SEAT Sint-Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SiniCars bvba SiniCars bvba 2 km Betrouwbaar contact om zaken mee te doen. Hier kunt u gerust uw mobilhome kopen of ve...
Volvo Van Kasteren Volvo Van Kasteren 2 km Zeer vriendelijk en correct. Jenna heeft ons goed geholpen!
MINI Waasland Store MINI Waasland Store 2 km Top Service steeds . Al bijna één jaar Mini in gebruik en nog zeer tevreden over . Je...
Mazda Waasland Automotive Mazda Waasland Automotive 2 km Jammer dat alle verkopers bezet waren / kom wel nog eens terug als de MX30 uitkomt
Autobedrijf Franckaert Autobedrijf Franckaert 3 km Dit moet me toch even van het hart: mijn Mercedes C klasse binnengedaan voor een klei...
Recensies
Wij hadden bij de verkoop van onze camper een super aangenaam contact met Ben. Ben is een zeer aangename en vriendelijke persoon. De afhandeling liep vlot en in alle vertrouwen. De gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Het financiele aspect van de transactie was heel correct. Waasland cars is een heel betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit, communicatie, eerlijkheid en service op de eerste plaats staan.
Bij de verkoop van onze camper heb ik mogen ervaren dat Waasland Cars een eerlijk bedrijf is met een vlotte service. Afspraken worden perfect nagekomen . Een topbedrijf en zeker een aanrader
We hebben onze mobilhome verkocht aan Waasland Cars. Zeer snelle en correcte afhandeling van de verkoop. Afspraken worden zonder discussie nagekomen. Betaling gebeurd onmiddellijk. Een aanrader!
Daarnet mijn camper verkocht. Slimme en correcte zakenman met onmiddellijke afhandeling en betaling van de overeengekomen som. Ook de afhandeling verloopt zoals vooraf afgesproken, snel en efficiënt.
Onze camper verkocht aan Waasland Cars. Na een eerste telefonisch contact om een richtprijs te bespreken kwam de zaakvoerder zelf langs. Geen eindeloze discussie over de prijs wat er voor zorgt dat je er als verkoper een goed gevoel aan over houdt. Correcte en snelle afhandeling. Als we ooit nog een wagen verkopen contacteren we zeker opnieuw Waasland Cars.
Wat een top service! Een tweedehands VW Tiguan gekocht bij Ben en nog diezelfde dag alles geregeld. Autokeuring en ophaling oude wagen. Heel vriendelijk en correct.
Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de aankoop van onze camper.Correcte overname zelfs afgaand op foto's.Correcte betaling.Zeer goede service
Vandaag mobilhome verkocht. Zeer tervreden correcte verkoper en correcte afhandeling en betaling. Zou deze firma zeker aanraden.
Onze motorhome zonet afgeleverd.Alles zoals vooraf afgesproken, goeie prijs en correcte afhandeling. Aangenaam werken zo
Top service en kwaliteit. Bijzonder vriendelijke man, geen eindeloze discussies over de prijs, samen hebben we ervoor gezorgd dat we er als koper een goed gevoel aan overhouden. Het geld stond meteen ter plaatste via instant overschrijving op onze rekening. Bovendien heeft deze autodealer meer geboden tegenover de garage waar we hem oorspronkelijk gekocht hebben. Meer dan lof over dit bedrijf en de zaakvoerder! Enorm tevreden over deze snelle, vriendelijke en voornamelijk correcte service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid