facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WAAK Maatwerkbedrijf

WAAK Maatwerkbedrijf

Info

WAAK creëert al 55 jaar duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Geschiedenis

Kwaliteit
Geen enkel bedrijf kan zich vandaag nog permitteren mindere kwaliteit te leveren. Een beschutte werkplaats zeker niet. Als industrieel toeleverancier is kwaliteit in een B2B omgeving onze dagelijkse uitdaging en prestatie. Ondersteund door ISO9000 en TS (toelevering aan auto-industrie) bewaken we continu de kwaliteit van onze processen. Zero-fout-tolerantie is onze norm.

Leverbetrouwbaarheid
Onze ervaring als belangrijk toeleverancier voor o.a. auto-industrie staat garant voor een 100 % leverbetrouwbaarheid. We hebben Just In Time en Just In Sequense in de vingers. Gemaakte leveringsafspraken nakomen is een erezaak.

Flexibiliteit
WAAK is de grootste Beschutte Werkplaats van Vlaanderen (1700 medewerkers). Dit impliceert dat WAAK zeer omvangrijke tijdsintensieve werken aankan op zeer korte termijn. Door haar aansturing via Business Units betekent die grootte geen logheid. Uw vraag is sowieso voor ons een nieuwe uitdaging.

Variëteit
WAAK heeft een breed gamma aan te bieden. Door zijn omvang hebben we bovendien in die diverse gebieden voldoende knowhow, ervaring en beschikbare handen om u geïntegreerde oplossingen aan te bieden. Productie van onderdelen evolueert steeds meer in halffabricaten of zelfs eindproducten.
Dit vermindert uw contacten/contracten, zorgen en opvolging aanzienlijk.

Ruimte
WAAK heeft 80.000 m² overbouwde productieruimte. Naast vele handen kunnen we u ook vele m² aanbieden : we combineren uw plaatsgebrek en uw tekort aan enthousiaste handen.

Capaciteit
WAAK maakt er al decennialang erezaak van om te investeren in menselijke know how én terzelfdertijd de state-of the-art machine-capaciteit te voorzien. Een beschutte werkplaats is allang geen werkplaatsje meer, maar een modern bedrijf. Een bedrijf met de normen zoals een regulier bedrijf, en toch een beetje anders : Know how en machinepark worden aangevuld met zeer veel handen.



"WAAK is een maatwerkbedrijf met visie. Vanuit de overtuiging dat elke mens recht heeft op zelfontplooiing willen wij kansen scheppen, specifiek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we al sinds 1965 door duurzame jobs voor hen te creëren.Ook met onze klanten gaan wij langdurige partnerships aan, want dit laat ons toe om toekomstgericht te werken. Tegelijk maken we hierdoor ook het verschil als leverancier.WAAK gelooft niet enkel in een sociale maar ook in een ecologische economie. Wij richten ons in het bijzonder op circulaire samenwerkingen en projecten die bijdragen aan een propere wereld.Op de site Heirweg bevinden zich het hoofdkantoor van WAAK en de Kabelassemblage-afdelingen."
Adres: Heirweg 125, 8520 Kuurne
Telefoonnummer: 056 36 34 34
Stad: Kuurne
Route: Heirweg 125
Postcode: 8520


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: WAAK personeelshoek, De WAAK Groendienst, WAAK 2 Kuurne, WOW WAAK, WAAK Kuurne personeelsdienst, WAAK Nieuws, WAAK vacatures, WAAK jobstudent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inoxytech - Unique in stainless Inoxytech - Unique in stainless 359 meter Vertaald door Google Bestelling geplaatst en betaald in september 2019, geleverd in a...
Vanhauwaert Machines Vanhauwaert Machines 1 km Constructiewerkhuizen Vanhauwaert & C° is reeds meer dan een eeuw gekend om zijn bast...
Recensies
Voor mensen met een beperking fysiek, mentaal of met een afstand van de normale arbeidsmarkt is dit een mooie werkplaats. Ik lees hier enkele negatieve reviews maar wat zouden mensen doen, met om het even welke beperking, zonder een zinvolle dagbesteding of een bedrijf zoals Waak? Niet kunnen werken omdat je beperkt bent kan heel deprimerend zijn. Gelukkig dat er zo'n maatwerk bedrijven bestaan zoals Waak in Belgie!
Dat dit een beschutte werkplaats wordt genoemd is gewoon schandalig, je wordt om de minste redenen ontslagen en de ploegcefs van het opleidingscentrum hebben echt een over de top arrogantie attitude waarvan zelf de zuurte graad van een Citroën wordt overtroffen!
Hoe iemand hier echt gelukkig kan zijn als werknemer valt niet te snappen, het autoritair en arrogant niveau hoe er met laag verdiende maatmedewerkers word omgegaan zou onmiddellijk moeten worden aangepakt door hogere instanties.
het grootste apenkot waar ik al gewerkt heb totaal geen organisatie en ze maken de mensen ziek en depressief en de werkdruk ligt zelfs hoger of in een gewone tewerkstelling vermijd deze zogenaamde beschutte werkplaats want je zal er niet gelukkiger bij worden heb 10 jaar van de ene afdeling naar de andere gesmeten om te profiteren van mijne goedheid en mij te behandelen gelijk een poppetje met touwtjes echt. en het beste moet nog komen want ik ben binnen geraakt in waak zonder nummer maar nu achter 10 jaar ben ik 66%invalide verklaard. bedankt waak wees blij dat er wetten zijn want waak had ik allang platgebrand
Toffe werkplek die duurzaamheid hoog in het vaandel houdt en die volop de kaart trekt van een goeie work-life balans.
WAAK is een Kuurns topbedrijf!
Heb er ook nog gewerkt jaren geleden goede werkplek
Ik ben blij dat ik 19 jaar daar werk
Goedkoop en vriendelijke bediening
Maatwerk bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid