facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vzw Vlaamse Moto Seingevers

Vzw  Vlaamse Moto Seingevers

Info

Mobiele Seingevers en Wegkapiteins voor de veiligheid tijdens uw evenement. Ook leveren wij motards voor de pers aan hobbyprijzen!

Geschiedenis

De Vlaamse Moto Seingevers leveren:

Mobiele seingevers, moto’s timing en moto’s pers of motards die kunnen fungeren als wegkapitein voor de begeleiding van groepen.

Ook kunnen wij desgewenst een spoedarts inschakelen op de moto, die in sommige wielerwedstrijden of evenementen verplicht is.

Om uw wielerwedstrijd of evenement in beeld te brengen, als blijvende herinnering, beschikken wij over fotografen met de nodige kennis van sportfotografie. Indien u alle moto’s in uw wielerwedstrijd of evenement aan ons toevertrouwd, is er steeds een fotograaf aanwezig en dit als totaalpakket!

Al onze moto's zijn uitgerust met radiocommunicatie onderling en zijn ook UCI wielerwedstrijden vergund. Met 30 motards kunnen uw sportevenement doen slagen in de grootste veiligheid onderweg en we zijn actief in heel Vlaanderen! Samen met de organisatie bespreken we het evenement op voorhand en verkennen we het parcours indien nodig.

Buiten wielerwedstrijden en wielertoerisme kunnen wij ook worden gecontacteerd voor marathons, groepen motoren, triatlons, trikes, trucks, old timers enz.

Al onze diensten leveren wij aan een scherpe sportieve prijs, met een liefde voor de sport! Begeleidingen hoeven niet duur te zijn. Vraag onze prijsofferte! Als organisator ontvangt u een onkostennota.

Informeer of uw datum nog vrij is en hopelijk, kunnen wij u van dienst zijn!

Adres: 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: +32 495 205 797
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Postcode: 9520



op zoek naar gerelateerd: Mobiele Seingevers, Aanvraag vergunning mobiele seingever, Vlaamse Moto Seingevers kalender, Belgische Motor Signaalgevers, Seingever worden, Motorrijder wielerwedstrijden, Antwerpse Moto Seingevers, Seingevers vereniging
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vlaamse Chabo Club De Vlaamse Chabo Club 3 km Welkom op de facebookpagina van de Vlaamse Chaboclub! Op deze pagina's kan u allerlei...
Serre21 Serre21 5 km Serre21 danst Serre21 film Serre21 leest Serre21 taichi Serre21 kunst Serre21 muziek ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid