facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VZW Lamana

VZW Lamana

Info

VZW Lamana is een dierenopvang voor dieren in nood. Wij bieden een liefdevolle thuis voor gevogelte, schapen, geiten, konijnen, cavia's en varkens.

Geschiedenis

VZW Lamana is een dierenopvang voor dieren in nood. Wij bieden een liefdevolle thuis voor gevogelte, schapen, geiten, konijnen, cavia's en varkens.



"Dierenopvang Lamana biedt een liefdevolle thuis aan +120 dieren. Alle dieren hebben een naam en verhaal: ze hebben een handicap, werden verwaarloosd, zijn gewond of ziek."
Adres: Oude God 15, 3621 Rekem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0470208854
Stad: Rekem
Route: Oude God 15
Postcode: 3621



op zoek naar gerelateerd: Sofie Senden, Sofie Senden leeftijd, Dierenasiel Lanaken, Schapen opvang, Dierenopvang Lamana
Recensies
Wij hebben een hele leuke voormiddag gehad bij Sofie en de lieve diertjes. We werden goed ontvangen en kregen de nodige uitleg. Daarna hebben we kennis gemaakt met alle dieren. We hebben ook een heerlijke picknick gehad. Ons zoontje vond het geweldig en heeft zich heel goed geamuseerd. Sofie doet zo goed werk voor alle dieren en hebben een hele goede thuis bij haar. Dank je wel voor de fijne voormiddag. Emiel, Gijs en Laura
We hebben voor een vrijgezellen een picknick bij Lamana gedaan. Een dikke dankjewel aan de super vriendelijke gastvrouw Sofie die ons lekker verwend heeft met een uitgebreid vegan hoofdgerecht/dessert! We hebben ook een rondleiding gekregen waarbij we alle diertjes hebben mogen leren kennen en voeren. We mochten tussen de gerechten door zelfstandig rondlopen en alle diertjes verwennen. Het was een zeer gezellige dag!
We werden heel goed ontvangen. Het eten was lekker en alle dieren waren heel lief
Vandaag waren we aanwezig tijdens een verjaardagsfeest met picknick in dierenopvang Lamana. Wat een geweldige plek is dit! Enerzijds de prachtige locatie in het groen en de vele dieren die met enorm veel liefde worden verzorgd. Anderzijds het gezellige concept van de picknick die tot in de puntjes werd verzorgd. Het eten was niet alleen superlekker, er werd ook rekening gehouden met de diverse voedselallergieën van mijn dochter. Wij komen zeker nog eens terug. Heel erg bedankt voor de fijne dag!
Mensen met een goed hart voor de dieren. En een gezellige locatie voor te picknicken!
Superlekker eten! Zo'n mooie tuin en schattige dieren maken het compleet!
Prachtig initiatief! Diertjes vinden hier de hemel op aarde. Superlekkere picknick! Zelfs mijn zussen die niet gek zijn van vegan eten vonden het superlekker. Top top topervaring!
Geweldige omgeving voor geredde dieren. Ze worden hier met heel veel liefde verzorgd.
Fijne picknick met heerlijk eten op een prachtige locatie! En uiteraard veel aandacht van de diertjes.
Dierenopvang Lamana is een prachtig initiatief, die ik maar al te graag steun, Sofie je bent een persoon met een groot hart voor dieren en dat merk je!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid