facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vzw Horeca West Vlaanderen

Vzw Horeca West Vlaanderen

Info

Vzw Horeca West Vlaanderen is de sectororganisatie van en voor de horeca. De drie pijlers zijn belangenverdediging, ondersteunen en netwerken.

Geschiedenis

Al veertig jaar verdedigt Horeca Vlaanderen de belangen van haar sector en ondernemers. De voorbije decennia is het gezicht van onze sector enorm veranderd. Naast koken, experimenteren en proeven moet u ook manager zijn. Bijkomende reglementeringen maken onze sector professioneler maar ook een pak complexer. Na al meer dan een voltijdse job aan het fornuis, achter de receptie of toog moet u nog ettelijke uren spenderen aan het invullen van paperassen, personeel betalen en het opvolgen van de wetgeving.

Horeca Vlaanderen is uw steunpilaar. Waar onze juridische dienst u behoedt van contractuele misstappen, wijzen onze sociale adviseurs u de weg in het labyrint van de sociale wetgeving. Maar bovenal is Horeca Vlaanderen een bruggenbouwer die zowel lokaal als nationaal banden smeedt tussen onze ondernemers en haar stakeholders.

Onze structuur bestaat uit ondernemers, uit mensen uit de sector zoals u. De input komt van lokale afdelingen, van de provincies, van de verschillende sector commissies, van de Raad van Bestuur maar ook van u. Wij verdedigen uw belangen!

Belangenverdediging

Horeca Vlaanderen verdedigt de belangen van de ganse sector en strijdt voor een beter ondernemingsklimaat. Bij het bepalen van de algemene strategie en standpunten is er constante input van de lokale afdelingen en diverse sectorcommissies.

Netwerken

Via netwerkevents, infosessies, opleidingen en workshops brengt Horeca Vlaanderen ondernemers samen om hen de kans te bieden zich verder te professionaliseren.

Ondersteunen

Horeca Vlaanderen verspreidt haar informatie via diverse kanalen ( Horeca Krant, Horeca Echo, Horeca Flash, website, partners,..). De leden kunnen bovendien rekenen op juridisch eerstelijnsadvies en krijgen een divers aanbod interessante ledenvoordelen.

Lid worden

Overtuigd?

Sluit u dan nu aan bij Horeca Vlaanderen.
Het belang om samen één front te vormen is groter dan ooit.
Horeca Vlaanderen verdedigt uw belangen.
Wij zijn uw stem naar de overheid.
En hiervoor hebben we ook uw steun nodig.

Adres: Blankenbergsesteenweg 4, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0475258152
Stad: Wenduine
Route: Blankenbergsesteenweg 4
Postcode: 8420


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Reunion Villa Reunion 2 km Grootouders, kinderen en kleinkinderen 3 generaties tussen 84 en 20 jaar brachten e...
De Beurze Wenduine De Beurze Wenduine 2 km De ligging ,aan de Markt van Wenduine, is aangenaam. Ik kreeg er een perfect getapte ...
Hotel Les Mouettes Hotel Les Mouettes 2 km Heel vriendelijk onthaal, mooie en propere kamers, goed ontbijt.
Café De Spioenkop Café De Spioenkop 2 km We zaten in dit café met een groep. Ik kwam er later bij en wou niks drinken omdat ik...
Westhinder Westhinder 3 km Mooi en goed gelegen, halverwege De Haan en Wenduine. Selfservice. Op het terras geno...
Recensies
Vertaald door Google Erg goed Origineel Tres bon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid