facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vzw HAP helping hands and paws

Vzw HAP helping hands and paws

Info

Een vrijwillige organisatie die alle dieren steunt die het nodig hebben.



"Giftshop Overmere met ondernemingsnr/btwnr 0697635678 werd opgericht door vzw hap helping hands and paws.Word uitgebaat op vrijwillige basis om onze eigen voedsel bank voor dieren en 7 andere dierenorganisaties te steunen!Bij ons kan je met je aankoop die de prijs heeft naar waarde! Het verschil maken voor gelijk welk dier! 7 organisaties krijgen sowieso onze steun! Af en toe worden er andere organisaties ook bij betrokken!Laat je hart voor dieren zien en bezoek onze mooie winkel met #cadeautjes #beelden #wenskaarten #gepersonaliseerde geschenken en zoveel meer! Vrije toegang u wordt ontvangen met een lach! Ons motto kijkers zijn latere kopers.Tot binnenkort?Afspraak mogelijk tussen 9.00 en 20.00 ook op sluiting."
Adres: Kruisstraat 28, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 0483054130
Stad: Overmere
Route: Kruisstraat 28
Postcode: 9290


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Tuinbeelden, Polyester beelden voor buiten
Recensies
Leuke dame met het hart op de juiste plaats,verkoopt allerlei beelden en zaken om uw tuin op te fleuren en steunt ook daarmee allelei projecten waaronder voor het dierenasiel.
Gezellige winkel met allerlei toffe cadeaus. Ook urnen en gedenkplaatjes voor je overleden dier. Zeer toffe dame waaraan je alles kan vragen! Plus het is voor de voedselbank voor dieren dus.. dan kan er es iets extra af he! Toppers !
Heel vriendelijk en je steun er de dieren mee als je iets koopt en mooi geschenkje het bordje
Vriendelijke uitbaatster. Veel goedkoper dan ergens anders en is voor het goede doel
Super en heeeeeel mooi gerief
vzw ten voordele van dierenwelzijn. Hebben veel keuze uit plastieken beelden....
Leuk initiatief, men beweert dat de winst hier integraal gaat naar vzw ten voordelen van honden. Maar anderzijds vind ik de prijzen aan de hoge kant. Heb daar een artikel gezien dat ik onlangs zelf nieuw heb aangekocht voor 5 € en hier vroeg men er 10€ voor. Na mijn mening een 2 de hands. Zonder verpakking? Als ik dit tegen de mevrouw melde, zei ze mij dat het zonder verpakking binnen was gekomen. Persoonlijk heb ik hier mijn twijfels over. Maar het kan natuurlijk altijd. Ik hoop dat deze zaak zal blijven bestaan. Maar of iedereen hiervoor zoveel meer wil betalen daar heb ik mijn twijfels over. Veel succes gewenst.
Een prachtig winkeltje voor elk wat wils
Een hart voor dieren. Heel vriendelijke bediening.
Ik vond het leuk en mooi. Ons Nicole is een lief vrouwtje. Altijd met een glimlach. Je moet zeker eens binnen wippen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid