facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vzw Den Atelier

Info

Den Atelier is een arbeidszorgcentrum voor mensen die, omwille van een arbeidsbeperking, niet terecht kunnen in de gewone of beschermde tewerkstelling.

Geschiedenis

Den Atelier is een arbeidszorgcentrum voor mensen die, omwille van een arbeidsbeperking, niet terecht kunnen in de gewone of beschermde tewerkstelling.
Verdeeld in groepjes van vijf à tien personen, werken een vijftigtal mensen in Den Atelier.
In deze kleinschalige werkomgeving worden deelnemers individueel ondersteund bij het verbeteren en onderhouden van arbeidsvaardigheden en werkattitudes.

Er zijn twee vaste ateliers (houtatelier en inpakatelier) en verschillende werkeilanden (fruitschilgroepen, poetsgroep in De Schorre en groenonderhoud op eigen terrein, in de Schorre en voor de gemeente Niel). Dan is er nog een nieuw project 3 PeKa, waarbij cliënten onder toezicht van werknemers meewerken op een arbeidspost. Hulpverleners van Den Atelier coachen deze werknemers in hun taak als begeleider.

Den Atelier is een project van vzw Pegode. Pegode is een netwerkorganisatie die mensen met een beperking persoonsgerichte ondersteuning biedt op vlak van wonen, werken en vrijetijdsbesteding.



"Den Atelier vzw is een arbeidszorgcentrum van Pegode. Je kan in Den Atelier terecht wanneer een betaalde job in de gewone tewerkstelling of in een beschermde werkplaats niet meer of nog niet haalbaar is. Cliënten werken in kleine groepen. Iedereen wordt door een begeleider opgevolgd. Samen ga je aan de slag en kan je ontdekken wat je graag wil leren."
Adres: Noeverseweg 34, 2845 Niel (Antwerpen)
Telefoonnummer: 0384445324
Stad: Niel
Route: Noeverseweg 34
Postcode: 2845



op zoek naar gerelateerd: Den Atelier Pegode, Den atelier Luxembourg, Den Ateljee, Den Atelier Ichtegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KAN - Kunstacademie Niel KAN - Kunstacademie Niel 1 km Kunstacademie Niel is een vzw die geïnteresseerden cursussen aanbiedt waarbij hun tal...
ERC - European Resuscitation Council ERC - European Resuscitation Council 1 km To preserve human life by making high quality resuscitation available to all. To con...
Ergasia Vzw Ergasia Vzw 2 km Ergasia is een sociale werkplaats met als missie het verlenen van een betaalde tewerk...
Hondentrainingscenter De Zwarte Rakker Hondentrainingscenter De Zwarte Rakker 2 km Professioneel vriendelijk onthaal en puppy Billie had het naar zijn zin!
Assistentiewoningen Residentie Den Biezerd Assistentiewoningen Residentie Den Biezerd 2 km WZC Familiehof verzorgt de zorg- en dienstverlening van verschillende residenties in ...
Pizzeria Don Antonio Pizzeria Don Antonio 81 km Nog laat mogen aan tafel gaan. De Calzone was lekker en de huisrosé ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid