facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VZW Cielo d'Angeli

VZW Cielo d'Angeli

Info

VZW Cielo d'Angeli is een woonproject voor een 6-7 tal personen met een mentale beperking. Wij willen een warme thuis creëren voor bijzondere mensen.

Geschiedenis

Een warme thuis voor bijzonder mensen.
Woonproject voor personen met een beperking

Ons project : Cielo d'Angeli

Hoe kwam ons idee tot stand ?




Daar de wachtlijsten steeds langer worden en de regering er niet in slaagt om voldoende opvangplaatsen te voorzien, zijn we op het idee gekomen om een privéproject op poten te zetten voor de opvang van een aantal mindervaliden jong volwassenen.

Zelf hebben we ook een dochter die lijdt aan het syndroom van Angelman waardoor ze zowel fysiek als mentaal gehandicapt is.

We zagen het echter niet zitten om haar te laten opgroeien in een instelling maar hadden vooral in ons hoofd om voor haar een warme en gezellige thuis te creeëren.

Waarom dan ook niet de kans bieden aan andere ouders om ook hun kind in deze omgeving te laten opgroeien waar huiselijke gezelligheid centraal staat en waar gedaan kan worden aan zinnige dagbesteding in combinatie met ontspanning en educatie.

De VZW heeft intussen vorm gekregen en de onderhandelingen over een mogelijke locatie zijn inmiddels gestart. We zullen ons gaan vestigen in de regio Bocholt. Later zal over de juiste locatie gecommuniceerd worden.




Wie komt in aanmerking voor een plaats binnen ons woonproject ?




We willen ons vooral richten op personen met een mentale beperking die fysiek in staat zijn om zich zelf te verplaatsen.

Het is ook belangrijk om te beschikken over een PAB of een PVF om professionele hulp collectief te voorzien




Zijn jullie geïnteresseerd in ons woonproject en willen jullie een warme thuis voor uw mindervalide zoon of dochter dan kunnen jullie ons contacteren via de "contacteer ons" pagina of via [email protected] Op basis van een gesprek maken we een selectie of het mogelijk is om aan te sluiten in onze woongroep.







Groetjes Raf en Sabina



"Warme thuis voor bijzondere mensen. Wij zijn een woonproject voor mindervaliden waar huiselijke gezelligheid centraal staat en waar nuttige dagbesteding aangeboden wordt op maat van onze bewoners. We streven ernaar om onze gasten zo veel mogelijk gewoon deel te laten nemen aan de gewone maatschappij. We bieden naast een woonvorm ook dagopvang aan op maat."
Adres: Kaulillerweg 99, 3950 Bocholt (België)
Telefoonnummer: 0474297087
Stad: Bocholt
Route: Kaulillerweg 99
Postcode: 3950


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid