facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VW - Vandeginste nv

VW - Vandeginste nv

Info

VW - Vandeginste nv
Peter Vandeginste
Oostendestraat 159
B-8820 Torhout

Geschiedenis

Volkswagen
Audi
Garage
Nieuwe wagens
Occasiewagens



"Voor de aankoop van een NIEUWE wagen, maar ook voor een TWEEDEHANDSE auto bent u hier persoonlijk welkom.Wouter en Peter Vandeginste volgden hun vader – Paul Vandeginste – op als officiële dealer voor de merken Volkswagen en Audi, in en om Torhout.Wouter neemt de werkplaats en bedrijfswagens voor zijn rekening.Peter is het aanspreekpunt voor aan- en verkoop voertuigen.Met deze ervaring beslisten zij verder te werken als onafhankelijk verkoop- en herstelpunt voor de merken uit de Volkswagen groep.De garage richt zich in vertrouwen, als specialiteit op: VOLKSWAGEN – AUDI – SEAT – SKODA.Zij staat in voor, o.a.: onderhoud, herstellingen, banden winter/zomer, onderdelen ruim magazijn, accessoires trekhaken, parkeer"
Adres: Oostendestraat 159, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 003250212348
Stad: Torhout
Route: Oostendestraat 159
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Skoda Torhout, Garage Decleir Torhout Openingsuren, Garage Torhout, Peugeot Garage Torhout, Lagrou Torhout, Tweedehands auto Torhout, Onafhankelijke VW garage, Vandeghinste
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RENAULT DECLEIR RENAULT DECLEIR 331 meter Van begin tot eind constructief geholpen door Stijn! Als klant wordt je voorop gestel...
Alpha west motorhomes Alpha west motorhomes 4 km Prima service hartelijk ontvangst en correct een aanrader
Garage Kindt Garage Kindt 5 km Top service en vriendelijke mensen
Recensies
Ik kan daar niet zoveel over vertellen. Particulier een oude occasie gekocht en ze deden daar het onderhoud van. Dus afwachten. Om 13h een afspraak. Om 13h26 is de auto binnen gereden en om 14h06 was ik al terug vertrokken. Klantenservice was vriendelijk maar geen airconditioning waar je moet wachten geen wifi, geen koffie of plat water ter beschikking.Enkel een harde houten stoel. Ik ben misschien te veel verwent bij mijn ander merk van auto.Waar dat wel allemaal aanwezig is. Ook bij mijn ander merk 20 jaar geleden was ook alles aanweziggeen wifi natuurlijk in die tijd. Dus afwachten tot meer contactnames. Want de auto komt op plaats 1. Maar vergeet de bestuurder niet.
Een aanrader, Peter die de verkoop doet heeft alle tijd om je de nodige informatie te geven. Zoek je een wagen die met passie verkocht word is dit de garage waar je moet zijn.
Mijn wagen binnen gebracht met platte band en vraag om computer uit te lezen defect slot. Bij afhaling zegt men enkel ventiel vervangen te hebben en foutcode vastgesteld. Als ik portefeuille boven haal en vraag hoeveel mijn schuld is, zegt men "laat het maar zo". 2 Weken later een factuur van 71€ in de brievenbus?! Als ik vriendelijk ga vragen of dat een vergissing is, krijg ik te horen dat ze graag betaald worden voor hun werk en word ik nog uitgemaakt aan de deur bij vertrek. Mooie service dat! Goeie afspraken maken goeie vrienden, maar het omgekeerde kan je op vandaag dus nog altijd meemaken... Voortaan nog enkel naar een erkende garage!
Persoonlijke aanpak, ongedwongen uitleg over alle mogelijkheden bij de aankoop van je voertuig. Duidelijke, uitgebreide ondersteuning bij eerste in gebruik name. In één woord: schitterend!
Voor je vw en audi de beste garage in de streek. Correcte, snelle service. Al Iedere keer goed geholpen geweest...Jammer dat niet alle garages in de streek zo zijn....velen zouden er een voorbeeld aan kunnen nemen!
Ik zocht een onderdeel dat ik Dringend nodig had echt dringend ! Maar toen ze vernamen dat ik geen onderneming had lieten ze me gewoon in de kou staan ! Wat ik niet kan zeggen van autolux !
Steeds een uitstekende behandeling van klanten op maat en een perfecte service!
Bedankt Peter voor de topservice en professionele uitleg bij afhaling van onze nieuwe wagen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VW - Vandeginste nv met het openbaar vervoer


Torhout Hof Van Engeland 40 meter
51
64
Torhout Hof Van Engeland 40 meter
79
Torhout Hof Van Engeland 110 meter
51
64
Torhout Hof Van Engeland 110 meter
79
Torhout Remberthove 140 meter
79

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid