facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVW Dendermonde

VVW Dendermonde

Info

De watersport vereniging bij uitstek aan de beneden zee schelde.
Open van april tot oktober op zon en feestdagen!

Geschiedenis

Om het "lok touristen naar Dendermonde" praatje maar over te slaan, lees je hier alleen iets wat de watersporter aangaat!
VVW Dendermonde is een sportclub die probeert de gemiddelde pleziervaarders tevreden te stellen.
Met een moderne slipway oftewel trailerhelling, die schoon gespoten kan worden middels een grote pomp bij lager water, heeft u een mooi wandelpad naar de trailer, welke via een elektrische lier (ofwel winch) te water gelaten kan worden.
Traileren mag dus feitelijk geen probleem zijn!(3.5 ton max)

Natuurlijk heb je zin in een verfrissend drankje na een dag op het water, dus logischerwijs is er het een en ander te verkrijgen (tijdens de openingsuren van de kantine)
Naast alle faciliteiten die onze vereniging aanbied, is Dendermonde sowieso een leuke bezienswaardigheid, vooral wanneer jouw boot aan onze (met toegangscode beveiligde) aanlegsteiger ligt.
Een lang verhaal in het kort, het is hier de moeite, kom eens langs, al dan niet met boot, we bedienen ook fietsers, wandelaars, piloten, of eender welke andere bezoeker ;-)



"Watersport vereniging Dendermonde aan de Schelde nabioj de Dender en de Durme.Voldoende parkeergelegenheid, slipway, botenhelling, trailerhelling en natuurlijk een gezellige kantine.Overnachters kunnen na overleg gebruik maken van douche en toiletten."
Adres: Steenweg van Grembergen, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: 0495575790
Stad: Dendermonde
Route: Steenweg van Grembergen
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: Slibway
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
POOWERDIVA's POOWERDIVA's 598 meter Ben je op zoek naar een leuke activiteit? Wil je je uitleven op fijne muziek? Fitness...
Rijbaan Piet, manège-rijschool / sportstal Rijbaan Piet, manège-rijschool / sportstal 2 km Een zeer goeie manege met vriendelijke mensen
Eilandhoeve Eilandhoeve 3 km Paardenfokkerij de Eilandhoeve
Stal Hof Ter Rijckel Stal Hof Ter Rijckel 4 km Wij zijn een kleine privé-stal met paarden en veulens. We houden ons vooral bezig met...
Knight-cases Knight-cases 5 km Hard cases , custom inlay and foam
Recensies
Erg goed geholpen door de havenmeester toen ik koelwater problemen had en een nacht in de haven lag
Ik weet het eigenlijk niet, ik kom dikwijls op bezoek daar vlak bij
Vriendelijke club.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid