facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVSnv

Info

Verkeers & VeiligheidsSignalisatie nv (VVSnv).
is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Pictogrammen, Signalisatie, Markeringswerken en Straatmeubilair.



"VVSnv – Verkeers- & VeiligheidsSignalisatie, biedt hét compleetste gamma van de markt aan en is een toonaangevende, one-stop-shop, voor het inrichten van de publieke ruimte. Het gamma omvat onder meer signalisatie, markeringen, straatmeubilair, pictogrammen, veiligheidsmateriaal en toebehoren. VVSnv verdeelt verschillende A-merken en produceert ook zelf. Dankzij de jarenlange expertise zorgt het VVS-team voor een uitstekende service, plaatsing en ondersteuning. Door onder meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent."
Adres: Veldstraat 107, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +32 11 27 35 83
Stad: Hasselt
Route: Veldstraat 107
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vvs-straatmeubilair, VVSV, Lieven 's Heeren, Signalisatie borden, VVSnv vacature, Verkeersborden kopen, Verkeersborden leverancier, Signco
Recensies
Tijdens het academiejaar 2022-2023 heb ik mijn stage gelopen bij VVS nv. Deze stage was in het kader van mijn master handelswetenschappen met supply chain management als afstudeerrichting aan de Universiteit Hasselt. Vanaf het eerste moment was het duidelijk hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen was. Iedere collega, inclusief de bedrijfsleiding, stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Daarnaast heb ik tijdens de stageperiode een uitstekende begeleiding gekregen van mijn stagementor, Bart Soors. De vriendelijkheid onder mekaar zorgde voor een aangename sfeer op de werkvloer, waardoor ik VVS nv zeker kan aanbevelen. Ik heb veel geleerd doorheen deze periode en ik wil hun bedanken voor de kans die ik heb gekregen.
Er was familiedag voor de personeelsleden , goede ontvangst ...héérlijke bbq en animaties voor de kinderen en als afsluiting nog een lekker ijsje ... wat wil je nog meer
Een bedrijf waar stagiairs en werknemers niet warm worden onthaald. Men wordt eerder in een cel geduwd. Alhoewel een cel heeft minstens één venster en is groter. Verder nog een onprofessioneel en egoïstisch bestuur waar menselijk kapitaal een nulwaarde bedraagt. Jullie zijn gewaarschuwd...
In het academiejaar 2019-2020 ben ik als stagiair begonnen bij het bedrijf VVS, ook dit academiejaar 2020-2021 loop ik mijn stage bij hetzelfde bedrijf. Ik vind het zeer fijn om bij hun stage te lopen en dat ze mij de kans hebben gegeven. Het bestuur als de werknemers binnen het bedrijf zijn zeer vriendelijk en beleefd tegenover elkaar en dat vind ik zelf heel tof en zeer belangrijk. Als stagiair in de boekhoudafdeling leer ik enorm veel dankzij mijn collega's. Ze begeleiden mij heel goed, ik ben heel tevreden over hun hoe ze mij begeleiden en hoe ze zich gedragen.
We bestellen er regelmatig de stickers voor wanneer nieuwe trucks geleverd worden, Trippaers Transport Genk. Steeds meedenkende snelle correcte service. Op tijd geleverd, ook wanneer we weer eens een snelle bestelling nodig hebben, tegen de afgesproken prijs.
Als privé-persoon twee Rivage-ligstoelen besteld. Vriendelijk en effciënt klantencontact. Timing van de levering zoals afgesproken. Bij het ophalen van de ligstoelen op het bedrijf prima geholpen door de medewerkers.
VVSnv is een degelijke speler op de markt van signalisatie en veiligheid. Als preventie adviseur kom ik hier regelmatig mee in contact. Altijd een goed uitgewerkte oplossing, en mijn eindklant is tevreden. Deze samenwerking verloopt heel goed. Aanrader!
Parkeerbeugel met betonvoet en -slot zijn zeer precies geplaatst. Alles is zeer goed gemeten, nergens enig hiaat te vinden. Een echte aanrader voor plaatsing! Tevens een zeer goede verhouding van prijs/kwaliteit van de materialen. Bedankt!
Top service in uitleg, materiaal, vakkennis. Alles verloopt via afspraak. Graag tot een volgende samenwerking. Lg- Beton Bree is een tevreden klant
Top bedrijf met uitstekende service. VVS nv is professioneel en heeft echt kennis van zaken en tevens een snelle levertermijn. Ook zeer innovatief, een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid