facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vuurwerkshop Jo

Vuurwerkshop Jo

Info

Vanaf Jan tot en met nov enkel op afspraak. In december open 7/7 van 9h30 tot 12h en 13h tot 20h 25 dec van 15htot 18h 31 dec van 9h30 tot 23h

Geschiedenis

Geopend vanaf januari t.e.m. november op afspraak, in december 7/7 geopend.
Bij ons vind je de grootste keus van vuurwerk, de beste prijzen in alle soorten categorieën, van pijlen tot batterijen(cakes, potten). Wij helpen je met de keuze voor uw vuurwerk, voor het samenstellen van mooi geheel van uw vuurwerk van klein tot groot.

neem een kijkje naar de filmpjes van ons assortiment, waarin ikzelf de beste keuze heb gemaakt van de alle beschikbare vuurwerkproducten van de beste leveranciers(producten & invoerders) en dit aan de scherpste prijzen.

De merken die we verdeel zijn, Original Fireworks, Vulcan, Jorge, piro max, tristar en weco.



"VuurwerkShop Jo, wij verkopen vuurwerk, voor particulieren aan scherpe prijzen met uitleg voor veilig gebruik, en de omgeving, wij zorgen voor de perfecte Vuurwerk Belevenis van rook tot knal en van kleine tot grote shows."
Adres: Outrijvestraat 12, 8551 Heestert, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477406595
Stad: Heestert
Route: Outrijvestraat 12
Postcode: 8551


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Illegaal vuurwerk kopen, Vuurwerk kopen, Vuurwerkwinkel Roeselare, Vuurwerkshop in de buurt, Vuurwerkwinkel Nederland, Vuurwerkwinkel Essen, Vuurwerkwinkel Ardennen, Vuurwerk shop
Recensies
Ik had op de 30ste vuurwerk besteld bij vuurwerkshop jo met de informatie dat dit nog mogelijk was en dat er duidelijk stond dat op de 31ste ze tot 19 uur open waren. Er waren recensies geschreven dat ze nog zelfs op de 31ste bestellingen accepteren, eenmaal toen ik daar aan kwam om 18 uur was alles uitverkocht en was het ook nog gesloten. Ik moest nog 5 min rond lopen voordat ik de eigenaar vond totdat ik maar de halve bestelling binnen kreeg en daarnaast dus ook niks meer kon kopen.
Klantvriendelijkheid 10/10 Online service 10/10 Je weet heel duidelijk waar je en wanneer je jouw producten kan gaan afhalen!
Altijd leuk winkelen bij Jo! De zaakvoerder staat steeds klaar om de nodige raad en daad te geven alvorens we een bestelling plaatsen! Afspraken worden steeds nageleefd zoals afgesproken en ook achteraf kan je nog altijd bellen voor bijkomende info! Een échte aanrader voor alles wat vuurwerk aangaat, groot of klein! Volgende aankoop komt 100% zeker terug van bij Jo!!!
Vele dingen waren niet meer voorradig, terwijl ze wel online betaald waren. Misschien te laat besteld door mij...
vorig jaar voor het eerst hier geweest en direct de beste service uit Vlaanderen en omstreken gekregen, dus dit jaar opnieuw op post :- heel groot aanbod en fantastisch goeie uitleg over alles! deze verkoper neemt echt zijn tijd om de klant met raad en daad bij te staan !! de nieuwe shop is ook een aanrader! thanks Jo
Speciaal vanuit Antwerpen gekomen voor de goede service. Een professionele uitleg, een mooi aanbod en waar voor je geld. Wij kopen er nu al enkele jaren, en zullen dat blijven doen zolang de service hetzelfde blijft!
Samen met de zoon op een zaterdagmorgen een bezoek gebracht aan deze shop. Jo geeft je werkelijk alle uitleg die je je maar kan wensen, echt een kei in zijn vak. Hij weet duidelijk waarover hij spreekt. We gingen naar buiten met een mooi pakketje vuurwerk. 1 ding is zeker : hier zien ze mij zeker terug !!
Prachtig aanbod aan vuurwerk voor zowel kleine als grote budgetten kan men er alles naar wens verkrijgen. Daarnaast biedt de shop je een vriendelijke service en enkele tips bij eender welk product men koopt. Zelf kochten we twee batterijen waarvan 1 een revolution die een prachtig fluitend en spetterend effect gaf voor maar 10€ en daarnaast nog een batterij onder de naam showbox die voor 26€ al zo'n 50 prachtige en professioneel uitziende shots. ik kijk al uit naar de volgende festiviteit waarvoor ik uit dit prachtige assortiment mag kiezen.
heel toffe zaak heel vreindelijk ontvangen veel bij geleerd van de eigenaar. vriendelijk ontvangen heb geen enkel slecht woord te zeggen top zaak top service en top producten met vriendelijke groeten jiry van de walle
Bedankt om van mijn nieuwjaar's vuurwerk een topper van te maken! Ik heb nog nergens voor zo een lage prijs zo een mooie collectie in de lucht geschoten. Ik vond het eerst riskant om mijn bestellijst aan te passen van de THOR messier's te vervangen naar de nieuwe star jig saw collection, maar u advies was zeker terecht. Ik had de effectbreedte bij dit goedkope batterij zeker niet verwacht! Er zijn weinig West-Vlaamse vuurwerk verkoper's, die met jou passie je producten vergelijkt en verkopen. Ik hoop dat u in de toekomst ook nog steeds onafhankelijk blijft van de groothandel's, en een originele collectie over héél West-Vlaanderen mag behouden. Ik als vuurwerk liefhebber was nog nooit zo fier op mijn low-budget showtje. Mijn opdrachtgever had zelfs minder verwacht van zijn lage budget :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid