facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vuurvlieg - Kirsten Winnelinckx

Vuurvlieg - Kirsten Winnelinckx

Info

Vuurvlieg helpt volwassenen bij het (her)ontdekken van hun vuur en bevlogenheid, op het werk en daarbuiten. Met speciale aandacht voor HSP'ers en HB'ers.

Geschiedenis

Te weinig mensen kennen hun talenten! Nochtans zit er talent (en passie) in elk van ons. Talent doet gloeien én groeien. Want, wie dagelijks z’n talenten kan inzetten, heeft meer veerkracht en zelfvertrouwen, is beter gewapend tegen burn-out en ervaart meer plezier, werkvreugde én geluk. Door bewust te zijn van jezelf, kan je keuzes maken vanuit je hart. En dat zorgt dan weer voor een leven in balans!

Bij Vuurvlieg helpen we mensen hun talenten te ontdekken én te activeren. We stimuleren creativiteit en out-of-the-box denken (of gooien we de box gewoon weg?). We nemen mensen mee doorheen hun groei naar een positieve en bewuste levensstijl.



"Vuurvlieg helpt mensen om stralend zichzelf te zijn op het werk en daarbuiten."
Adres: Hollestraat 32, 3020 Veltem-Beisem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0486360987
Stad: Veltem-Beisem
Route: Hollestraat 32
Postcode: 3020


Recensies
Kirsten is een superbekwame loopbaancoach die oplossingsgericht werkt en een heel brede kijk heeft op de wereld en de wereld van werk. Haar no-nonsense attitude is een van haar sterktes, zeker in combinatie met haar gevoelige aard. Ze pikt enorm snel op en kan de zaken benoemen en structureren. Een aanrader!!!
Een echte aanrader. Persoonlijke resultaatgerichte aanpak gericht op de specifieke vragen. Gebruikt uitstekend de ruime ervaring op dit gebied en laat mensen tot inzichten komen die dan weer resulteren in tot verandering van aanpak.
Zeer inspirerende en interactieve lezing rond veerkracht voor ouders en leerkrachten van onze school. Startende vanuit de theorie, met veel praktische tips & tricks. Zelfs in digitale versie vijf sterren waard.
Zeer tevreden met de warme en professionele begeleiding van Kirsten. Een duwtje in de rug bij een moeilijke overgang naar een nieuw hoofdstuk. Top.
Door middel van een goede dialoog en interessante oefeningen laat Kirsten je stilstaan en reflecteren over jouw leven, jouw loopbaan en over jezelf. Boeiende workshop om verder mee aan de slag te gaan!
Professionele en warme begeleiding, welkome ondersteuning op weg naar het volgende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid