facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vulpo

Vulpo

Info

Vulpo ontwikkelt Websites, Webshops, Web apps & Print

Geschiedenis

Websites, webshops en webapplicaties zijn de zaken die wij ontwikkelen voor bedrijven klein en groot. Onze specialiteit ligt hem echter in het verbeteren van uw online aanwezigheid en het verkopen van uw producten. Via de integratie en optimalisatie van webapplicaties kunnen we de bedrijfsprocessen van uw bedrijf verbeteren.

Adres: Brusselsesteenweg 81, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 09 223 10 09
Stad: Wetteren
Route: Brusselsesteenweg 81
Postcode: 9230


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Recensies
Sinds ik zelfstandige ben in bijberoep, doe ik beroep op Vulpo voor het onderhoud van mijn website en mijn e-mail account. Het geeft me tijd en ruimte om me op mijn kerntaak te focussen, namelijk het geven van adviezen over gelaste constructies en het na behandelen van lasnaden met HFMI. Mijn IT problemen worden steevast opgelost door Erik en zijn collega's. Ik kan Vulpo dan ook zeker aanbevelen!
Voor het bouwen en onderhouden van onze nieuwe website deden we beroep op Vulpo. Vooraleer Vulpo aan de slag kon om onze noden en wensen te vertalen in een professionele website, werd een meeting vastgelegd waarin alle details werden besproken. Na het vaststellen van onze noden, werd een visueel aantrekkelijke en professionele website gebouwd. Het is vlot samenwerken met Vulpo en problemen werden zeer snel opgelost.
Zes jaar geleden begon Vulpo aan het MyEV-platform, een ondertussen immense Back Office voor EV-Point. Dank, heren, om met zoveel zorg en precisie te werk te gaan in al die jaren. Ik ben een levend reclamebord.
Vulpo heeft onze website gemaakt na een grondige kennismaking. Ze analyseerden wat we wilden en hebben er een mooi geheel van gemaakt. Ook aanpassingen waren geen probleem! Aanrader!
Professionele ploeg, het geleverde werk was opnieuw perfect zoals geplanned! Aan te raden!
Onze vaste partner voor diverse backend projecten!
Prima service, aanrader!!
Sympathiek jong team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid