facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrolijk

Vrolijk

Info

‘Vrolijk’ is een grote speelgoedwinkel in Turnhout vol avontuurlijk speelgoed en spannende verhalen.

Geschiedenis

Vrolijk wil graag speelgoed aanbieden waarbij kinderen worden uitgenodigd om zelf een verhaal te bedenken, zelf een plan te maken, speelgoed met elke dag een ander verhaal, elke dag een ander plan zodat het blijft boeien.

Kinderen zijn doeners. Ze hebben ruimte nodig om te spelen, te experimenteren, te ervaren, te ontdekken en te fantaseren.

Houten speelgoed, constructiespeelgoed, gezelschapsspellen, verkleedkledij, poppen en handpoppen, veilig speelgoed voor baby’s en peuters, buitenspeelgoed, loopfietsen, knutselmateriaal, puzzels, boeken, ... Het is maar een greep uit wat u bij Vrolijk kan vinden.

Wij bieden kwaliteitsvol speelgoed aan van merken zoals Haba, Djeco, Brio, Lilliputiens, Living Puppets, Plan Toys, Moulin Roty, Kapla en nog vele andere.

Goed speelgoed hoeft daarbij niet duur te zijn, niet groot te zijn, alleen de interesse van het kind te wekken.

Deskundig advies nodig op kindermaat? Spring eens binnen !



"Vrolijk biedt kwaliteitsvol speelgoed aan dat kinderen uitnodigt om zelf een verhaal te bedenken, zelf een plan te maken; speelgoed met elke dag een ander verhaal, een ander plan, zodat het blijft boeien. Kinderen zijn doeners. Ze hebben ruimte nodig om te spelen, experimenteren, ervaren, ontdekken en fantaseren. Houten speelgoed, constructiespeelgoed, gezelschapsspellen, verkleedkledij, poppen en handpoppen, veilig speelgoed voor baby’s en peuters, buitenspeelgoed, loopfietsen, knutselmateriaal, puzzels, boeken, ... Het is maar een greep uit wat je bij Vrolijk kan vinden. Goed speelgoed hoeft daarbij niet duur te zijn, niet groot te zijn, alleen de interesse van het kind te wekken. Deskundig advies nodig op kindermaat? Spring eens binnen !"
Adres: Herentalsstraat 17-19, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: 014 74 93 64
eb.deogleepskjilorv@ofni
Stad: Turnhout
Route: Herentalsstraat 17-19
Postcode: 2300



op zoek naar gerelateerd: vrolijk betekenis, vrolijk engels, vrolijk persoon, iemand vrolijk maken 11 letters, vrolijk puzzelwoord, vrolijk frans, vrolijk synoniem, vrolijk boekhandel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kolonisten De Kolonisten 503 meter Uitgebreid gamma, zeer gedreven en vriendelijke uitbater.
Recensies
veel leuks voor jonge kinderen wel vrij vol maar voor de rest een top winkel
Je zou zo weer kind willen zijn als je deze winkel binnenkomt. Van 0 tot 12 jaar en zelfs ouder kom je aan je trekken. Mooi en duurzaam speelgoed, verkocht door vriendelijk personeel dat je graag met raad bijstaat.
We hebben hier al vaak speelgoed gekocht. Je krijgt altijd advies op maat waardoor we nog nooit een fout cadeau hebben gegeven. Daarnaast is er over het speelgoed dat je in de winkel kan terugvinden nagedacht. Wie kwalitatief goed speelgoed en graag wat advies heeft is bij Vrolijk aan het goede adres. De eigenares weet wat ze verkoopt en is echt kindvriendelijk.
Zeer mooie winkel kwaliteitsvol speelgoed . Maar je kan voorhebben dat je een kwartier met je mand aan de kassa staat te wachten, je pakjes uiteindelijk aangenomen worden ,en dat de dame doodgemoedereerd uiteindelijk een bekende klant uitgebreid voorrang geeft . Niet leuk
Genoten van een leuke actie. Einde productreeks met extra korting.
Unieke spoelgoed en beleef winkel. Je krijgt er persoonlijk advies om speelgoed te kopen dat past bij je kind en leeftijd. Veel creatief en educatief speelgoed die ontwikkeling van het kind stimuleert. Ook veel leuke activiteiten voor jongeren kinderen. ker moeite eens langs te gaan!
Mooie, ruime en verzorgde winkel met kwaliteitsvol speelgoed. In de winkel is er een speelhoek waar de kinderen kunnen spelen terwijl hun ouders rond kijken in de winkel. En als het een kadootje is, wordt het mooi ingepakt met een leuke sticker erop.
Heel erg mooie winkel. Enorm vriendelijke en behulpzame winkeljufrouw. En ze hebben er geweldig leuk speelgoed met dat ietsje meer. Regelmatig organizeren ze ook erg leuke activiteiten voor de kinderen.
Eerste keer deze winkel bezorgd. Toffe leuke winkel waar ze andere dingen hebben als in de standaard speelgoedwinkel. Dochter was super blij met de eekhoorntjes tas .
Super tof speelgoed. Wij kregen de ogosportdisk als cadeau. Dit is leuk voor jong en oud. Zeer goed advies. De moeite om eens langs te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid