facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroedvrouwenpraktijk Op de roze wolk

Vroedvrouwenpraktijk Op de roze wolk
""Elke zwangerschap is iets unieks, iets speciaals dat je met niets anders in je leven kan vergelijken. Het is die uniciteit van elke zwangerschap die al te vaak over het hoofd gezien wordt. Net daarom willen wij met vroedvrouwenpraktijk Op de Roze Wolk koppels op een zo persoonlijk en compleet mogelijke manier begeleiden voor en na de bevalling. Het is de bestaansreden van onze groepspraktijk.""
Adres: Brugstraat 11, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32477880474
Stad: Heusden
Route: Brugstraat 11
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Roze wolk baby, Op de Roze Wolk vacature, De Wolk vroedvrouwen, Vroedvrouwenpraktijk Leuven, Roze wolk betekenis, Vroedvrouwenpraktijk Antwerpen, Vroedvrouwenpraktijk Limburg, De Roze Wolk Merksplas
Recensies
Heel lieve vroedvrouwen, leuke baby spa, massage, kleine cursus over baby en bevalling. Wij komen nog altijd op en af van Riemst. Hebben ook voor hun gekozen zodat we ook de pret echo konden doen.
Ik doe regelmatig een prenataal onderzoek bij Emily en vind het zo leuk! Ze stelt ons heel erg op het gemak, maakt enorm goede echo's zowel 2D als 3D en is zo vriendelijk. Echt een hele leuke aanvulling tijdens de zwangerschap!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid