facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroedvrouwenpraktijk Juno

Vroedvrouwenpraktijk Juno

Info

Moeder en kind-zorg voor iedereen

Adres:
Telefoonnummer: +32468024344
Stad: Mol



op zoek naar gerelateerd: Vroedvrouwenpraktijk Turnhout, Thuis bevallen Turnhout, Vroedvrouw Kempen, Vroedvrouw Arendonk, Lactatiedeskundige Turnhout, Vroedvrouw Retie, Vroedvrouw Vosselaar, Vroedvrouw Gierle
Recensies
Laurien is een zeer vriendelijke en geduldige vroedvrouw. Zij neemt haar tijd voor je en geeft je het gevoel dat je het allemaal wel aan kan. Geeft bij alles een goede uitleg en leeft enorm met je mee. Je ziet dat ze het met hart en ziel doet.
Super lieve vroedvrouw, zou haar iedereen aanraden! Ze is heel zorgzaam voor mij en ons Fayeline, je kan altijd bij haar terecht en ze zal altijd mee zoeken naar de beste oplossing voor elk probleem.
Laurine heeft ons heel goed begeleidt tijdens de eerste dagen samen met ons zoontje. Ze stelde ons gerust, nam de tijd om alles uit te leggen en onze zorgen te bespreken!
Elke keer even lief voor baby'tje en ouders. Je kan er terrecht met alle vragen, en ze helpt je altijd direct verder met een lach. Steeds bereikbaar dag en nacht.
Super vrouwen met hun hart op de juiste plaats! Ze staan altijd klaar om te helpen en zoeken mee oplossingen voor eventuele problemen. Heel 'hands-on' benadering! Dank jullie voor de goede zorgen!
Jullie doen dit super. Jij hebt mij fantastisch bijgestaan tijdens mijn zwangerschap, bevalling, en na de zwangerschap. Echt super zonder jou was dit mij niet gelukt.
Top! Danku voor ons te steunen en alle goede zorgen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid