facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroedvrouwenpraktijk incana

Info

Incana is een plek waar zorg mag groeien.
Waar je even tot rust kan komen, samen met je baby.



"Tijdens mijn studies vroedkunde werd het al snel duidelijk dat ik zelfstandige vroedvrouw zou worden. Mama's en papa's thuis begeleiden in een intieme sfeer, zowel voor als na de bevalling, het was en is nog altijd mijn droomjob!Na mijn studies ben ik dan ook in 2015 gestart als zelfstandige vroedvrouw. Dit is ondertussen uitgegroeid tot de vroedvrouwenpraktijk incana. Sinds 2019 ben ik ook perinataal counselor."
Adres: Mijlstraat 238, 2570 Duffel
Telefoonnummer: 0496320297
Stad: Duffel
Route: Mijlstraat 238
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: Vroedvrouwen Lier, Vroedvrouw Nathalie, Opleiding perinatale counseling
Recensies
Ik ben super blij dat ik Els van Incana heb leren kennen en haar als vroedvrouw aan huis heb genomen! Zowel voor als na de bevalling was ze voor mij een enorme hulp, bij elke onzekerheid of zorg kon ik haar bereiken en ging ze mee opzoek naar een oplossing! Met de eerste kennismaking voelde ik mij direct op mijn gemak, ze is een lieve, zachte en aangename vrouw met veel kennis. Ze stond altijd voor ons klaar, ons zoontje heeft in het begin enkele ongemakken gehad en ze heeft altijd haar uiterste best gedaan om ons te helpen en te zoeken naar wat het beste was. Ze houdt ook veel rekening met je mentale toestand en voelt echt wel aan wanneer er iets is. Ik heb lang getwijfeld om een zelfstandige vroedvrouw te nemen maar ik heb er geen spijt van gehad! Bedankt voor alle goede zorgen!
Aanrader! Ik kwam zeer vroeg in mijn zwangerschap hier terecht, maar wel nog tijdens corona. Altijd goed behandeld geweest. Kon alle vragen stellen. Zeer open-minded want ik wilde geen borstvoeding geven. Ik werd niet gepusht hierin. Na de bevalling ook altijd veel uitleg en bezoekjes gekregen. Niets was teveel. Top praktijk!
Els was zowel voor als na de bevalling een grote steun. Eerlijke en deskundige uitleg, immer bereikbaar en altijd ondersteunend, zowel bij fysieke als mentale moeilijkheden die opdoken. Ze nam altijd haar tijd om te luisteren en advies te geven. Voor nieuwbakken onzekere en vermoeide ouders als wij waren haar bezoekjes altijd weer een opkikker.
Ik heb Els als Vroedvrouw gehad en ik ben haar zo dankbaar om mij zo goed te begeleiden zowel tijdens als na mijn zwangerschap. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Ze was telkens een luisterend oor, niets was teveel voor haar. Ik raad Icana echt aan om jou te begeleiden. Laura
Op aanraden van een andere mama, bij Els terecht gekomen. Wat een lieve betrokken vroedvrouw die steeds klaarstaat voor haar patiënten. Els heeft mij ruim voor de bevalling opgevangen en staat 4 maand later nog steeds voor ons klaar. Beste keuze ooit!
Wij zijn begeleid door Els. Supervroedvrouw waar je altijd bij terecht kan, zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Heel bereikbaar, vriendelijk, meedenkend en geruststellend. Echt een aanrader!
Je voelt je super snel thuis bij Els. Geen enkele vraag is dom en je krijgt steeds een goede uitleg waarmee je aan de slag kan. Een rots in de branding tijdens kraamtranen, paniek momentjes en borstvoedingscrisisjes.
Super fijne ervaring met Incana. Leerrijke cursussen om ons te informeren en zo goed als mogelijk klaar te stomen! Na de bevalling dag en nacht paraat om te helpen, luisteren, verzorgen, informeren.. top ervaring!
Zo veel gehad aan Els die eerste weken, maar ook al in de voorbereiding! It takes a Village, zo blij dat Els deel is van mijn Village!
Els heeft me 2 keer bijgestaan. Telkens kon ik met al mijn vragen bij haar terecht en ze gaf goed advies Was een zeer positieve ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid