facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroedvrouwenpraktijk De Wolk

Vroedvrouwenpraktijk De Wolk

Info

Vroedvrouwenpraktijk De Wolk biedt persoonlijke zorg door deskundige professionals die om jou geven.
De Wolk – want elke mama verdient een vroedvrouw!

Geschiedenis

Vroedvrouwenpraktijk De Wolk
2 locaties:
Mechelsebaan 12 - Boortmeerbeek
Wezerenstraat 86 - Landen

Intakegesprek
Zwangerschapscontrole
Individuele voorbereiding
Zwangerschapscursussen
Zwangerschapsyoga
Postnatale begeleiding aan huis
Borstvoedingsbegeleiding
Babymassage
Mama Baby Fitklas
Baby Yoga



"De Wolk is een groepspraktijk voor toekomstige ouders."
Adres:
Telefoonnummer: 0468187772
Stad: Boortmeerbeek



op zoek naar gerelateerd: De Wolk webshop, De wolk limburg
Recensies
Heel de wolk = goud. Zowel de begeleiding tijdens mijn zwangerschap als kraamperiode van de vroedvrouw, kiné en osteopaat deden mij ongelofelijk veel deugd. Telkens opnieuw geruststelling, tips en bevestiging in het groeien als mama. De support aan de zijlijn is zo belangrijk tijdens deze intense periode. Een dikke dankjewel !!!
Net een sessie babymassage achter de rug en graag langs deze weg nog een DIKKE DANK JE WEL aan Roosje! Heel aangenaam, duidelijke instructies. Baby lachend, huilend, relax of gefrustreerd… Roosje zorgt ervoor dat elke mama en baby zich welkom voelen! BEDANKT! Ik kan dit gevoel doortrekken naar alle medewerkers van De Wolk! Tijdens een onzekere, nieuwe, uitdagende periode voelt dit zo fijn! Veel liefs, Eline en Marie
De zwangerschapscursus van Elke vonden we heel goed, maar van de begeleiding door onze vroedvrouw hadden we jammer genoeg meer verwacht. We vonden het een beetje onpersoonlijk en de huisbezoeken waren telkens raprap.
Ik wou dat ik meer dan vijf sterren kon geven. De begeleiding die ik gehad heb, en nog steeds krijg is al van onschatbare waarde geweest. Zo jammer dat ik bij mijn eerste zwangerschap geen weet had van De Wolk. Dat had waarschijnlijk ook een enorm verschil gemaakt. In ieder geval, ik ben blij dat ik luisterde naar de raad van mijn vroedvrouw in het ziekenhuis. Geen seconde spijt van gehad. Van het begeleiden van mijn trauma ivm mijn eerste bevalling, tot borstvoeding en gewoon eens goed huilen en meer... voor alles kon ik rekenen op het team van De Wolk. De lactatiekundigen, de vroedvrouwen, de osteopaat, en zeker ook de receptioniste! 1 voor 1 toppers. Ik heb onlangs nog tegen mijn vroedvrouw gezegd. 'Iedere ouder to be heeft een J. nodig.', en dat meen ik ook echt. Niets dan lof dus over die wolkjes van De Wolk. Mijn bevalling heb ik heel mooi mogen ervaren ondanks dat het toch weer niet liep zoals gepland/gehoopt. Mijn borstvoedingsavontuur gaat geweldig dankzij M. en J. Begeleiding op maat van jou en je kind, met de warmste en liefste zorg vind je zonder twijfel hier. Ik vind geen woorden om het mooier en beter te verwoorden. Danku, voor alles!
We volgden samen een super interessante zwangerschapscursus met een super fijne vroedvrouw. We hebben ook gekozen voor verdere opvolging door de vroedvrouw en hebben er alle vertrouwen in dat dit een zeer goede keuze gaat zijn! Ik bestelde ook iets op hun webshop en dit was er al de dag erna hoewel ik in de namiddag had besteld. Uitstekende service en super aangenaam contact, in welke vorm je dan ook met hen in aanraking komt!
Ik ben letterlijk ik de wolken over de wolk. Elke moeder is soms wel eens onzeker. Je wilt alles perfect doen. Het is dan super handig dat er altijd iemand klaarstaat, iemand die je zelfvertrouwen geeft. Ik heb enkele keren de wachtdienst gebeld en telkens waren ze geruststellend en begripvol. Ook toen ik opgenomen werd in ziekenhuis en borstvoeding moest afbouwen stonden ze klaar voor mij met tips. De wolk was een super grote steun. Bedankt!
De vroedvrouwen van de wolk waren warm aanbevolen door mijn gynaecoloog, en dat was bijzonder terecht! Ontzettend goede zorg, en een gigantische truckendoos voor kleine en grote problemen rond pasgeborenen en iets oudere babies.
Stuk voor stuk geweldige vroedvrouwen in deze praktijk. Ze geven begeleiding op maat vanaf de zwangerschap tot de warme en goede zorgen na de bevalling. Top in hun vak! Op voorhand nooit gedacht dat ik een vroedvrouw zou nemen, maar zó blij dat ik het wel gedaan heb bij De Wolk!
Nele is zo'n topper! Geen druk, geen oordeel, maar juiste en correcte info.
Want elke mama verdient een vroedvrouw van De Wolk! <3
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid