facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroedvrouw Stephanie Goormans

Vroedvrouw Stephanie Goormans

Info

Als zelfstandige vroedvrouw wil ik graag de nieuwe ouders bijstaan met raad en daad, dit zowel voor als na de bevalling.



"We zijn een team van 5 vroedvrouwen die samenwerken om de zorg maximaal te kunnen garanderen. Vanuit onze persoonlijke expertise kunnen we goed aanvullend werken en hierdoor ons aanbod nog ruimer maken.Heb je een kinderwens, ben je zwanger of ben je pas bevallen?Neem dan gerust contact op met één van ons of kijk alvast eens verder op onze site.Tijdens een eerste kennismakingsgesprek aan huis geven we je graag meer informatie over wat we voor jullie kunnen betekenen."
Adres: Langestraat, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: 0494 46 37 61
Stad: Kruibeke
Route: Langestraat
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: VBOV vroedvrouw zoeken, Vroedvrouw aan huis, Vroedvrouw aan huis CM, Vroedvrouw aan huis Gent, Wit-Gele Kruis vroedvrouw, Zelfstandige vroedvrouw aan huis, Vroedvrouwen, Vroedvrouw in de buurt
Recensies
Mijn vier kinderen zijn telkens opgevolgd door Ann van de poldervroedvrouwen. Ook mijn nazorg van de keizersnedes was telkens heel goed gedaan. Ik kon met elke zorg, klein of groot, bij haar terecht en ze was altijd bereikbaar. Ook voor de begeleiding bij borstvoeding ben je bij hen aan het juiste adres. Ik voelde me telkens gesteund in mijn beslissingen en nooit gepusht om borstvoeding te geven. Ik heb nu genoeg kinderen, anders zou ik direct terug met hen contact opnemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid