facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroedvrouw Olivia Jones

Vroedvrouw Olivia Jones

Geschiedenis

Mijn naam is Olivia Jones en ik ben 32 jaar. Ik ben gehuwd en moeder van 2 kindjes. In 2009 behaalde ik mijn diploma als vroedvrouw. Nadat ik ervaring opdeed op de N.I.C.U. in het AZ Sint-Jan te Brugge besloot ik zelfstandig te worden.
Als zelfstandige vroedvrouw verzorg ik moeders en hun baby. Ik begeleid het hele gezin gedurende deze zalige en intense periode.
Daarnaast ben ik vrouwenconsulent en begeleid ik zowel zwangere vrouwen als moeders die op zoek zijn naar de balans in hun leven of die de weg even kwijt zijn. Om het plaatje compleet te maken ben ik werkzaam als energetisch therapeut. Ik maak gebruik van verschillende technieken om je te ontspannen en emotionele blokkades los te maken.



"Revitaliseer en floreer!Als mentor help ik ambitieuze vrouwen vrij en voluit leven.Wil jij ook meer vreugde en vervulling voelenin je leven? Als transformatie mentor en manifestatie expert help ik je graag a.d.h.v. webinars, podcast, online programma’s en trajecten.Whatever you are not changing you are choosingGa voor vervulling, geluk en kracht!Ik zie je snel!LiefsOlivia"
Adres: Waterstraat 10, 8300 Knokke-Heist
Telefoonnummer: 0495729233
Stad: Knokke-Heist
Route: Waterstraat 10
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Olivia Jones academy, Podcast Olivia Jones
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Axel Devroe Axel Devroe 5 km architecture / interior architecture / design / furniture
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid