facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroedvrouw Evelyne

Vroedvrouw Evelyne

Info

Pre-& postnatale zorg - infosessies - babymassage
regio Kortemark - Torhout - Lichtervelde - Groot Staden - Koekelare - Ichtegem - Hooglede - Roeselare - Diksmuide

Geschiedenis

Gezondheid/Schoonheid



"Zwangerschap, geboorte en pril ouderschap vormen een bijzondere periode in het leven. Het luidt een nieuwe levensfase in die het leven van ouders ingrijpend kan veranderen. Als vroedvrouw begeleiden we jullie dan ook graag tijdens deze bijzondere en unieke gebeurtenis.Als vroedvrouw maken we graag tijd voor jullie en bieden we graag de juiste professionele ondersteuning en zorg aan. Omwille van het verkorte ziekenhuisverblijf is verdere medische opvolging steeds belangrijker geworden. Een vroedvrouw die je ondersteunt vanaf je prille zwangerschap tot het eerste levensjaar van je baby, is iets wat elk gezin verdient."
Adres: Kasteelstraat 5, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 0478/258608
Stad: Kortemark
Route: Kasteelstraat 5
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: Vroedvrouw Roeselare, Vroedvrouw Zedelgem, Vroedvrouw Blankenberge, Het Ooievaarsnest vroedvrouw, Workshops vroedkunde, Vroedvrouw aan huis Aalter, Vroedvrouw Poperinge, Vroedvrouw Knokke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vroedvrouwenpraktijk Het Kleine Wonder Vroedvrouwenpraktijk Het Kleine Wonder 169 meter Professionele praktijk met gemotiveerde vroedvrouwen. Staan altijd voor je klaar !
Recensies
Charlotte is een vroedvrouw in hart en nieren en doet dit vol overgave. Ze staat altijd dag en nacht, zon-en feestdag klaar voor je, heeft een luisterend oor en geeft advies rekening houdend met je kindje en jezelf. Als je dan ook nog eens een hele leuke klik voelt met je vroedvrouw... dan is dat goud waard! Ik wens het iedereen toe in deze o zo bijzondere periode in 't leven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid