facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vroedvrouw Ella

Vroedvrouw Ella

Info

Vroedvrouw aan huis in Peer en omstreken (15km).
Individuele begeleiding tijdens zwangerschap en na de bevalling.

Geschiedenis

zelfstandige vroedvrouw aan huis



"Vroedvrouwenpraktijk Infans voor zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling aan huis en in onze consultatieruimte te Wauberg, Peer.Actief in de gemeentes Peer, Houthalen-Helchteren, Oudsbergen Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Zonhoven, Bocholt, Bree, Hechtel-Eksel. Lactatiekundige draagconsulent workshops zwangerschap, arbeid en bevalling, zorg pasgeborene, borstvoeding, babymassage kolfconsultaties webshop"
Adres: Tijmstraat, 3990 Peer
Telefoonnummer: 0497867844
Stad: Peer
Route: Tijmstraat
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Infans vroedvrouw, Vroedvrouw Oudsbergen, Vroedvrouw Pelt, Vroedvrouwenpraktijk Limburg, Infans webshop, Vroedvrouw Heusden-Zolder, Vroedvrouw Zonhoven, Vroedvrouw eksel
Recensies
Ik ging langs bij Infans voor een explorerend draagconsult. Uitleg was erg duidelijk en overzichtelijk, door de doeken te mogen testen voelde ik meteen welke me goed zat en wat minder. We werden welkom ontvangen en voelden ons helemaal op het gemak, bedankt voor de goede zorg!
Top begeleiding voor en na de bevalling! Duidelijke en vlotte uitleg waardoor mijn partner en ik ons keer op keer zekerder voelden en klaar waren voor ons wondertje. Ook na de bevalling stonden ze altijd voor ons klaar en konden we met hun hulp de juiste keuzes voor onze kleine nemen! Zeker een aanrader!
2 toppertjes! Doen alles voor de mama’s en hun kindjes! Zijn enorm begaan met iedereen en willen uit alles het beste halen, hoe moeilijk het ook is! Ze doen hun job met hart en ziel, en dat is er ook aan te merken. De beste in omstreken!
Top vroedvrouw!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid