facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrijselhof

Vrijselhof

Info

Vrijselhof is "meer dan bio". Het duurzaam produceren van voedsel is slechts een onderdeel Vrijselhof, dewelke ook een pareltje van rust wil zijn bij Antw.

Geschiedenis

"Bio en meer" / "Organic and more"

Adres: Groeningenlei 82, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 0032486916965
Stad: Kontich
Route: Groeningenlei 82
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: Vrijselhof te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lavens Joël Lavens Joël 4 km weet nog niet het factuur bedrag , maar deze firma heeft verkomen dat er 2 huizen war...
Recensies
Voor ons is dit een leuke nieuwe ervaring met een zeer uitgebreide uitleg over hun ambitieus totaal concept. Wij zijn drie keer tijdens ons bezoek zeer goed ontvangen geweest op de boerderij door zowel Joe als zijn vrouw. Het was dan ook een belevenis voor zowel hun varkens als voor ons, telkens we zelfgeraapte eikels mochten uitdelen. Zelf hebben wij 1/10 van een varken besteld en het vlees is zeer smaakvol en sappig. Wij kijken alvast enorm uit naar het vervolg.... Veel succes Laurent
Super concept, extreem lekkere puur bio en ecologisch verantwoorde producten oa lekkere varkentjes! deze kwaliteit vind je niet in de supermarkt! toffe mensen!!
Bio boerderij zoals ik er nog niet eerder een ben tegengekomen. Knap werk! Toffe ontvangst en lekkere producten!! Een aanrader.
Lopende werkzaamheden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid