facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrije Markt Houthalen

Vrije Markt Houthalen

Info

Een gezellig overdekte vrije markt op een locatie van 10.000 m2. Onze standhouders bieden u vele koopjes 2e hands en natuurlijk nieuw Op het horeca plein kunt onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een optreden op het podium.

Geschiedenis

Iedereen kan de meest uiteenlopende goederen en diensten bij ons aantreffen in gethematiseerde markten van over de hele wereld.

Adres: Kelchterhoefstraat 11, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +32 (0)89 714 061
Stad: Houthalen
Route: Kelchterhoefstraat 11
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Vrije Markt België, Jaarmarkt Houthalen-Oost, De duystere markt, Overdekte markten op zondag, Kelchterhoef rommelmarkt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
70's 80's best of the rest party 70's 80's best of the rest party 2 km 10 december 2016 een datum om vrij te houden. een 70's 80's best of de rest party in ...
Feestzaal Sultan 2 Feestzaal Sultan 2 4 km Prachtig ingerichte feestzaal tot 500 personen, mogelijkheid 1 grote en 1 kleine zaal...
Markt Houthalen Markt Houthalen 5 km Iedere woensdagvoormiddag van 7.30 tot 12.00 is er markt op het John Cuppensplein te ...
implosion.be implosion.be 5 km Meneer vindt het vooral belangrijk dat dames met een kleinere maat zien hoe de kledin...
Recensies
Rommelmarkt met voordelige koopjes. Hoewel weinig echte super koopjes, toch voordelig snuffelen. De mensen zijn heel vriendelijk. Handig is de kleine indoor glijbaan alwaar je de kinderen even kan laten uitblazen. Het horecaplein trok ons niet erg aan, al was er wel een live countryband toen we er op een zeer rustige zondagochtend waren. Parkeren is gratis en met de kortingsbon van de camping ben je als jong gezin voor drie euro binnen en maak je met de tombola kans op een leuk prijsje. Prijzen zijn niet altijd goed aangegeven maar biedt op sommige artikelen ook ruimte om te onderhandelen. Best gezellig voor een regenachtige 2 a 3 uurtjes.
1 deel rommelmarkt 1deel andere verkoop spulletjes. Altijd wel optredens. Verschillende eet standjes. 16u tombola met mooie prijzen.
Ga hier 2 maal per jaar langs en valt mij op dat de tijd er precies is blijven stilstaan...word een beetje moderner en selectiever in de standen,hiermee bedoel ik dus geen rommel dat niet verkoopt en dit kan een groter succes worden waar toekomst in zit...nu bloed dit precies dood.
Mooi en warm en niet duur parking gratis,de moeite waard. Ps rolstoel toegangkelijk
Het was meer een kringloop/ rommelmarkt waar je entree voor moest betalen. Gelukkig mocht de hond wel mee. En toch nog wat leuke spulletjes kunnen vinden. Reactie van de eigenaar: En alle Nieuwe artikelen dan??? Mijn reactie daarop: Er waren zeker ook nieuwe artikelen. Dit was ongeveer 10-20% van de markt. Op een rommelmarkt staan er ook vaak wel mensen met kraampjes met nieuwe artikelen. Daarbij was mijn review zeker niet negatief en ik begrijp dan ook de "aanvallende" reactie niet. U kunt beter uw bezoekers gewoon te vriend houden, want alleen door uw reactie en doordat andere toekomstige potentiële klanten dit misschien eerst lezen. Zult u ze waarschijnlijk al afschrikken voordat ze komen. U kunt in plaats van negatief op mijn review te reageren, kijken wat u eventueel zelf kunt veranderen of verbeteren.
Het idee is er. De zalen bvb overtreffen de Zwarte Markt in Tessenderlo in properheid en orde maar waar het helemaal misgaat is de keuze in marktkramers en wat ze willen verkopen. Het is een overdekte rommelmarkt die hun waar zelf opkopen in de kringloop de prijsstickers zijn het bewijs en soms dacht ik zelfs dat ik langs een stort wandelde. Enkele marktkramers omvatten een hele hal en ze denken dan ook de keizers te zijn. De onbeschoftheid die we daar meegemaakt hebben, heeft onze hele dag verpest. Afgesproken prijzen bij de man worden bij betaling plots vervijfvoudigd! door de vrouw! En dan stonden ze er nog op dat we alles zelf terug op dezelfde plaats zetten. Een kraam verder iets leuk gezien? Jammer: zelfde marktkramervrouw. Aan de uitbaters een goede raad: wees selectief wie bij jullie komen verkopen want uiteindelijk zijn ze jouw uithangbord. Het heeft dan ook geen zin om over enkele maanden/jaren terug te komen, want die zure mensen zijn zeker de reden dat het horecaplein leeg staat, dat er bijna geen volk is, dat de 3 euro toegang 4 euro teveel is, en dat de Zwarte Markt nog altijd beter is. Wel lekker huiswijntje gedronken maar ook daar kan de vriendelijkheid beter.
Ik kom regelmatig op de markt en heb er ook gestaan. Ten eerste deze uitbaaters doen er alles aan om er iets van te maken. En dat er standhouders onbeschoft zijn kan Ik goed begrijpen, er loopt met momenten een volkse rond. En dan heb ik het niet over Polen of Roemeense maar het merendeel over Hollanders.
De inkomprijs van €3 is eigenlijk te hoog. Er is een grote hal met verschillende standhouders, deze verkopen echter allemaal hetzelfde. Voornamelijk 2e handse spullen. Dit geeft de markt het gevoel van een grote kringloopwinkel. Ook het horecaplein is vergane glorie. Ooit waren hier verschillende eetstandjes en een mooi decor. Nu rest er slechts een frietkraam die amper de bestellingen kan bijhouden met lange wachttijden tot gevolg. Er is ook nog een bar waar je dranken kan kopen. Geen aanrader. Tenzij voor linedance enthousiastelingen. Hier speelt op regelmatige basis een bandje waardoor het toch nog een heus dansfeest wordt.
Als je van absurdisme houdt kun je hier een topdag beleven. Hele grote hal met rommelmarktspullen, misschien 10 andere bezoekers en een paar line-dancers. De countryband was best oké trouwens. Toen we weer buiten stonden vroegen we ons af waar we in godsnaam geweest waren.
Hoe is het mogelijk in hemelsnaam, dat dit nog bestaat c.q. levensvatbaar is ? Veel van hetzelfde, weinig kraamhouders, nog minder bezoekers ! Echt niet meer van deze tijd ! Zelfs standhouder zeggen dat ze er zijn voor de zondag om te krijgen, want het standgeld krijg je er nooit uit. Dan was de Vrije markt Brunssum nog vele malen beter en gezelliger
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid