facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vriendenkring 't Klavertje

Vriendenkring 't Klavertje

Info

De vriendenkring is een steunfonds dat de uitbouw van dienstencentrum 't Klavertje en zijn toekomstige activiteiten ondersteunt.

Geschiedenis

't Klavertje op De Dool wordt georganiseerd door de Vriendenkring 't Klavertje, tal van vrijwilligers en sponsors en is volledig ten voordele van vzw Dienstencentrum 't Klavertje, dat reeds meer dan 25 jaar volwassen personen met een fysieke beperking en/of een niet aangeboren hersenletsel in hun dagelijks leven begeleidt.

Dienstencentrum 't Klavertje zorgt voor:
een aanbod van zinvolle dagbesteding in een aangename en aangepaste omgeving: De Heuf in Houthalen-Helchteren en De Botermijn in Beringen.
aangepast wonen met een professionele en warme ondersteuning: Laekerveld in Houthalen-Helchteren en Beukenveld in Paal Beringen
werk op maat voor de gebruikers: De Werkmix in Zonhoven.
Begeleid werken in het gewone arbeidscircuit.

Zo komt de vzw Dienstencentrum 't Klavertje met deskundige en gespecialiseerde zorg tegemoet aan de zeer diverse ondersteuningsnoden.

Het dienstencentrum behoort tot vzw Stijn, een overkoepelende organisatie van initiatieven in gehandicaptenzorg.

De vriendenkring 't Klavertje is een steunfonds dat de uitbouw van Dienstencentrum 't Klavertje en zijn toekomstige activiteiten ondersteunt.

Er zijn heel wat noden waarvoor de huidige subsidiering helaas niet toereikend is:
de hoge vervoerskosten door het aankopen en onderhouden van absoluut noodzakelijke minibussen aangepast voor het vervoer van rolstoelgebruikers.
de bouw en het onderhoud van onze gebouwen, die in belangrijke mate door inzet van velen werden gebouwd en verfraaid. Daarenboven werden de meeste van onze studio's gebouwd zonder overheidssubsidie, met eigen middelen.

Door jouw deelname aan 't Klavertje Op de Dool ondersteun je mee de huidige en toekomstige projecten van Dienstencentrum 't Klavertje voor mensen met een beperking.
http://www.stijn.be/index.php?LOC=KLA

Adres: Oudstrijderslaan 44 F, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 011526160
Stad: Houthalen
Route: Oudstrijderslaan 44 F
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Het Klavertje, 'T Klavertje vacatures, De Zorgmijn, Vzw Stijn Zoutleeuw, Vzw Stijn Heusden-Zolder, Vzw Stijn JOBDAG, Vzw Stijn Diepenbeek, Vzw Stijn vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KUNST met een grote H KUNST met een grote H 915 meter Vernissage en kunstveiling tvv het goede doel
De Huisdokter van Dubolimburg De Huisdokter van Dubolimburg 1 km We hebben lang moeten wachten op een afspraak - maar dit werd uiteindelijk ruimschoot...
Huis van Abraham Huis van Abraham 2 km werkt aan begrip, respect en een betere verstandhouding tussen mensen van verschillen...
Recensies
Functionaliteit in functie van de gasten en bewoners
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid