facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vremd Veld / HoningZoet

Vremd Veld / HoningZoet

Info

VremdVeld teelt voor jou groenten, fruit en bloemen op een ecologische manier. Wij zijn in omschakeling naar biologische landbouw. De groenten komen in pakketten, het fruit en de bloemen kun je zelf komen plukken.

Geschiedenis

Wij zijn Bart Verstraete en Tinne De Mey. Vanaf april 2018 kun je bij ons in 't VremdVeld met je groentenabonnement wekelijks je pakket seizoensgroenten komen ophalen. Vers geplukt door de boer. In de periode van mei/juni tot september kun je zelf ook je bessen (in 2018 enkel aardbei en framboos) en bloemen komen plukken.

Op termijn komen er hopelijk ook producten op basis van onze oogsten bij (HoningZoet). We denken daarbij aan ijs met onze verse vruchten, pralines, gebak, ...



"VremdVeld is een klein landbouwbedrijf waar je terecht kunt voor groenten, fruit en bloemen in pakketten en voor de zelfpluk van fruit en bloemen losse verkoop.Wij telen met respect voor bodem, milieu en natuur.Ons veld is gelegen in de Broederlozestraat in Vremde, tussen nummers 86 en 92.Voor actuele openingstijden, check steeds onze website."
Adres: Broederlozestraat, 2531 Vremde, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0496434454
Stad: Vremde
Route: Broederlozestraat
Postcode: 2531



op zoek naar gerelateerd: VremdVeld, Broederlozestraat Vremde, Aardbeien Vremde, Appels plukken Ranst, Bloemenkar vremde, Bloemen Vremde, Veldbistro Vremde
Recensies
Er valt hier vanalles en nog wat te oogsten... Wij waren er voor de heerlijke frambozen, rode bessen, braambessen en blauwe bessen!
Leuk om zo uw eigen fruit te plukken.
Fantastisch Kunnen we deze woensdag komen?
Heel lekkere aardbeien
Vertaald door Google de eigenaren zijn erg vriendelijk, het is een goed besteedde dag op het platteland om verschillende soorten fruit te plukken. Origineel os proprietarios sao muito simpaticos ,è um dia bem passado no campo apanhando varias qualidades frutas.
Vertaald door Google Leuke plaats Origineel Nice place
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid