facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VRD Logistiek

VRD Logistiek
Adres: Jan de Malschelaan 12, 9140 Temse, België
Telefoonnummer: 03 711 09 13
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Temse
Route: Jan de Malschelaan
Huisnummer: 12
Postcode: 9140


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Deze middag rond 12.15 reed één van uw vrachtwagens van Metropoolstraat Schoten richting Wijnegem, dan door Broekstraat waar het snel duidelijk werd dat de chauffeur zijn vrachtwagen niet meester was. Hij had absoluut geen idee van de afmetingen en kwam telkens tot stilstand als er een tegenligger afkwam. Hij reed tergend traag. Uiteindelijk aan het kruispunt met de Wijnegemsteenweg waar hij rechts af moest kwam hij aan de overkant van de straat klem te zitten tegen de Old Birdy, waardoor hij terug achteruit moest manoeuvreren.... wat een sukkel. Ik denk dat uw bestuurder zijn rijbewijs gratis gekregen heeft bij aankoop van een bak Jupiler.
Bedankt aan de chauffeur van VRD die vanmorgen om 4.30 u bumperkleefde en mij de schrik van mijn leven bezorgde terwijl ik net wakker was ! Ik reed de reglementaire 90 km/u maar blijkbaar was dat nog snel genoeg hoewel de truck een sticker 'max 60' had !
Werd van de baan gereden door een containerdrager viel op de grond zat volledig onder de modder nrplaat 2DGL563 of 503 Ik belde ze gingen me terugbellen niks meer gehoord
Chauffeurs kijken naar niets: gewoon los voor de garage van een particulier de camion achterlaten zonder enige waarschuwing. Schandalig!
Beste vrd, ik rij nu op de a16 achter uw vrachtwagen. De uitstraling van uw vrachtwagen is zeer onweerstaanbaar. De man achter het stuur had een mooie baard. Ook het shirt waar prachtig het matchte mooi met de achterklep van de vrachtwagen. Maar genoeg over de uitstraling van de meneer achter het stuur. Want door de werkdruk van tegenwoordig verdiend hij een salaris verhoging. Ik wil erbij opmerken dat hij keurig naar de rechter baan ging toen dat kon. Verder wens ik jullie nog een hele fijne dag. Met vreindelijke groeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid