facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VR Quality Homes

VR Quality Homes

Info

Bouwplannen? Met VR Quality Homes als bouwcoördinator vindt u expertise, integriteit en betrouwbaarheid in één partner.

Geschiedenis

Bouwplannen? Met VR Quality Homes vindt u expertise, integriteit en betrouwbaarheid in één partner. Als bouwcoördinator loodst VR Quality Homes u zorgvuldig door het hele (ver)bouwproces, tot en met de nazorg. U krijgt een overeenkomst op maat: geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen, uw budget is heilig. Een uniek alternatief voor de vele bouwfirma’s en aannemers waarvan u de kwaliteit niet kent.

Tenslotte wilt u uw eigen droomhuis zonder kopzorgen realiseren, toch?

Adres:
Telefoonnummer: 050/73.88.90
Stad: Knokke-Heist


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Faillissementen Knokke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Knokke-Ten Berghe Knokke-Ten Berghe 562 meter Residentie Tenberghe ligt op een boogscheut van het strand, in een van de meest gegee...
Valkenerf Valkenerf 1 km Vertaald door Google F goed Origineel F bună
D&F Projects D&F Projects 2 km D&F Projects is hoofdzakelijk actief in Knokke-Heist en richt zich specifiek op de aa...
Le Manoir Le Manoir 2 km Old English Manor style hotel. Alles tip top en proper. Zeer vriendelijk, professione...
Compagnie Het Zoute Compagnie Het Zoute 2 km REAL ESTATE DEVELOPMENT De Branding - La Rive - The Pavilion - Lindbergh - De Groote...
dhr projects dhr projects 2 km Residential real estate for both investors and families in Knokke and the finest loca...
Cauwels Construct Cauwels Construct 4 km correct bedrijf, mooi afgewerkt.
Recensies
Onze samenwerking voor de verkoop ga ik in drie woorden samenvatten “NEC PLUS ULTRA” . Nogmaals ,dank U wel Mijnheer Alberts !
Hallo iedereen, in de maand december kwam ik bij knokke homes terecht om een appartement te zoeken regio kust. Ik werd er onthaald door Nathan. Gewoonweg top!!! Na het bezichtigen, kreeg ik de avond zelf nog een positief contract. Ook door hem werdt alles voor nuts voorzieningen geregeld. Steeds bij een vraag wordt ik met heel veel respect beantwoord! Een dikke pluim voor het hele team van knokke homes!!!!! Super , dimitri
Zeer professionele immokantoor en top opvolging! Een bijzondere dank aan Petrus voor de zeer aangename samenwerking!
zeer goede en correcte ervaring gehad met verkoop van appartement op zeedijk. Correcte afhandeling en zeer professioneel.
Bedankt voor de snelle verkoop van onze woning ! Alles werd heel duidelijk en correct afgehandeld ! Aanrader !!
Super tevreden van Knokke Homes! Een heel fijne samenwerking met een heel enthousiast, spontaan en gedreven team. Altijd bereikbaar, vriendelijke, klantgerichte en professionele aanpak. Vlotte, open en duidelijke communicatie. TOP!!
Zeer vriendelijk en zeer correct! Alles is bij ons door Knokke Homes vlot verlopen.
Zeer tevreden en fijne samenwerking. Van A tot Z alles tot in de puntjes opgevolgd. Petrus is steeds bereikbaar en bereid om bij alles te helpen. Heel professioneel! Sterk aanbevolen!
Zeer fijn samengewerkt met Petrus bij de aankoop van een appartement. Altijd zeer professioneel, sympathiek en steeds een snel en accuraat antwoord op al onze vragen. Hij heeft ons door zijn pro-actieve aanpak echt wel werk uit handen genomen.
We mochten via Petrus van Knokke Homes een prachtige woning aan zee kopen! De bezoeken, het opmaken van de overeenkomst en de begeleiding na de akte verliep allemaal heel professioneel, gemoedelijk en vlot. Een echter aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid