facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vpsg/freddy

Adres: Steenweg op Buda 9 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 252 28 97
Stad: Machelen
Route: Steenweg op Buda 9
Postcode: 1830



op zoek naar gerelateerd: Schieten Antwerpen, Schietclubs België, Schietinitiatie West Vlaanderen, Lange afstand schieten België, Sportschieten Limburg, Schieten op schietbaan, Schietbaan Gent, Schiet brevet halen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
De ontvangst was voor deze curieuze nieuwkomer al top! Vriendelijke mensen, je krijgt alle nodige uitleg om te beginnen en je voelt je direct zeer welkom.
Place to be. Super vriendelijke mensen. Heel toffe sfeer zowel in de schietstand als in de cafetaria. Wordt ook een goede opleiding voorzien waar ze u alles van A tot Z uitleggen. Niks is teveel gevraagd!
Super veilige en gerenomeerde schietstand voor pistool, geweer en luchtdrukbuksen. Sportschutters vinden hier zeker hun gading en dit in een unieke, aangename en uitzonderlijk vriendelijke sfeer. Na de schietbeurt kan je er, in de als wapenmuseum ingerichte "saloon", een keuze maken uit een uitgebreide drankenkaart aan zeer democratische prijzen. Zeker een bezoekje waard.
Voor al u geknal ben u hier zeker op uw plaats
Sportschuttersclub. Geweldig verenigingsleven en leuke bar
Aan te raden!
Rustig en goed gelegen. Goede plek om te schieten
Leuke kleine schietbaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid