facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VPF Superdeals

VPF Superdeals

Info

Bij ons kan u een uitgebreid aanbod vinden aan tweedehands-en directiewagens. Allen met minstens 1 jaar garantie en tot zelfs meer dan 4 jaar!!!



"Wat 33 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf is nu uitgegroeid tot een begrip in Beringen en omstreken… Toch houden we er ons aan dat de persoonlijke aanpak, die eigen is aan een familiebedrijf, behouden blijft! Dat is onze servicebelofte naar u toe, onze klant! Bij VPF-motor kan u niet enkel vinden wat u zoekt, sterker nog, wij gaan op zoek naar wat u wil vinden."
Adres: Nijverheidspark 7 & 37, 3580 Beringen
Telefoonnummer: 3211214417
Stad: Beringen
Route: Nijverheidspark 7 & 37
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: VPF Motor Beringen openingsuren, Mazda Beringen, RAM beringen, VPF dodge, Mitsubishi Beringen
Recensies
Ik had een lakschade op de motorkap. Ben langsgeweest en binnen het kwartier was het in orde. Ben heel content van de wagen en van de service !
Een heel goede service, vriendelijke medewerkers aan de balie alsook de verkopers, we worden steeds goed verder geholpen met onze vragen, ze nemen de nodige tijd voor ons als klant. Ze nemen hun verantwoordelijkheid, als klant worden wij eerst opgebeld als bij een onderhoud toch nog iets is dat zou moeten worden vervangen. Wanneer het niet heel dringend dient vervangen te worden, laten ze ons ook de keuze. Een transparante factuur. Voor ons is het geen probleem om verschillende kilometers te rijden naar VPFmotor te Beringen.
Prachtige toonzaal met geweldig mooie wagens
Super vriendelijke verkoper. Duidelijke en transparante communicatie. Grote aanrader!
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel!
Heel klantvriendelijke en eerlijke, professionele mensen, echt goed uitleg voor bezichtiging wagens, dank jullie wel zo zijn er nog weinig
Door omstandigheden een minder leuke eerste kennismaking. Doch intussen is de situatie uitgeklaard en kreeg ik alsnog zeer deskundige uitleg.
Vriendelijke medewerkers en gratis koffie. Moet helaas meedelen dat ze niet op hun afspraken nakwamen. Na een uur wachten voor een proefrit, was ik nog steeds niet verder geholpen. Ze hebben wel hun oprechte excuses meegedeeld...
Top uitleg gekregen bij mijn fonkel nieuwe wagen, echt tevreden
Zeer vriendelijke mensen, super behulpzaam. Allemaal zeer bekwamen vakmensen. Zeker de moeite om langs te gaan of info te vragen. Je wordt onmiddelijk geholpen ook als je geen klant bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid