facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VP Accountants & Belastingconsulenten

VP Accountants & Belastingconsulenten

Info

VP Accountants & Belastingconsulenten? Dat is passie voor accountancy en fiscaliteit.

Geschiedenis

Als ondernemer wilt u een accountant die meer doet dan alleen financiële gegevens administratief verwerken. Onze rol beperkt zich niet tot het opmaken van de jaarrekening of het vervullen van de fiscale verplichtingen. Bij ons kan u namelijk rekenen op een actieve begeleiding en adviesverlening met een correcte boekhouding als vertrekpunt.

Wij staan u bij met:
- boekhouding en accountancy
- managementrapportering
- fiscaal advies
- sociaal en juridisch advies
- startersbegeleiding
- controle- en expertiseopdrachten

Contacteer ons vrijblijvend. Praten kost geen geld.

T: 015 500 800
F: 015 517 169
E: [email protected]



"Ons kantoor heeft tot doel de klant tijdens de gehele levensloop van zijn onderneming te begeleiden en te adviseren. Ons streven is onder meer de boekhouding zodanig te organiseren dat deze niet enkel vanuit fiscaal oogpunt in orde is, maar dat ze ook rekening houdt met de specifieke behoeften van de bedrijfsleiding, zodat ze als beleidsinstrument en informatiebron fungeert.Voor starters trekken wij deze aanpak resoluut door. Wij begeleiden de starter bij de opstart en bekijken samen met hem/haar de haalbaarheid van het project. Eens de kogel door de kerk, zorgen wij voor alle administratieve verplichtingen die gepaard gaan met de opstart van de onderneming."
Adres: Mechelsebaan 18, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015/500.800
Stad: Keerbergen
Route: Mechelsebaan 18
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: VP Accountants Clearfacts
Recensies
Heel toegankelijk, super persoonlijk en duidelijk de juiste expertise. Volledig digitaal met menselijke bijstand, top!
Het beste boekhoudkantoor dat je je kan wensen... Ik praat met veel collega zelfstandigen en hoor wel andere verhalen. Denken met je mee, helpen je vooruit en ik heb nooit schrik om te bellen met een vraag. Leggen dingen uit in een menselijke, verstaanbare taal. Super tevreden.
Al jaren tevreden klant met mijn eenmanszaak. Topteam dat altijd klaar staat voor hun klanten! Verder ook steeds professioneel advies op maat van jouw zaak. Zeer aan te raden!
VP accountants is voor ons, als jonge onderneming gestart midden 2020, een schot in de roos. Professioneel, jong team met een snelle en digitale service. Toppers!
Top team, al jaren een vaste waarde!
Pro, flexibel, efficiënt, top dossierkennis... en surtout, digitaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid