facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VOX Pelt

VOX Pelt

Info

Dit is de Facebookpagina voor VOX! Kijk hier voor updates, nieuws en weetjes!

Geschiedenis

We bereiden onze leerlingen voor op een toekomst in een snel veranderende en onvoorspelbare maatschappij door in te zetten op zelfstandigheid, zelfkennis en zelfontplooiing. We focussen maximaal op een brede ontwikkeling en bieden daartoe een kwalitatieve basis aan in de hoofdvakken en spelen in op hun interesse door het ruime aanbod aan studierichtingen.

ONZE LEERMETHODE

Onze leerlingen leren doorheen hun schoolloopbaan op een ervaringsgerichte manier in en buiten het klasgebeuren. Ze worden begeleid in het reflecteren over hun ervaringen, hun resultaten en de manier waarop ze het liefst leerstof verwerven of nieuwe dingen leren. Doordat ze zich goed leren inschalen op vlak van studieprofiel, interessegebied en talenten of groeikansen, zijn ze klaar om later aan de slag te gaan met eender welke nieuwe uitdaging die op hen zal afkomen.

INTEGRATIE VAN FASEN

Onze campus borgt drie grote groepen van leerlingen. De basisschool en het atheneum met daartussen een tienerschool die zorgt voor een vlotte en organische overgang. We hechten veel belang aan de overgangen tussen verschillende fases in een schoolloopbaan. Zo zullen kleutertjes al proeven van de basisschool, tieners van het middelbaar en adolescenten van het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt. Op deze manier is de nieuwe wereld waarin ze zullen starten niet meer onbekend en kunnen ze zelfzeker aan de volgende stap beginnen.

VOOR IEDER VOETJE EEN SCHOENTJE!

Heel wat richtingen worden aangeboden op onze campus. Naast economie, talen, cultuur, wetenschappen kan je ook voor welzijn bij ons terecht. Elke leerling die bij ons start vindt hier zijn plekje. Leerlingen die liever doorstromen naar verdere studies kunnen bij ons terecht. Maar ook als de arbeidsmarkt jouw ding blijkt te zijn, bereiden wij je mee voor op je toekomst.

Wat we het allerbelangrijkste vinden is dat onze jongeren, zichzelf leren kennen, leren hoe hij of zij zichzelf vooruit kan helpen en uiteindelijk de volwassene wordt die hij of zij graag zou willen zijn.

Adres: Leopoldlaan 45, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 011800584
Stad: Overpelt
Route: Leopoldlaan 45
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Vox pelt Smartschool, VOX Pelt logo, Directeur VOX Pelt, Atheneum Vox in Pelt, Middelbare scholen Pelt, Bs VOX Pelt, Vox pelt schoolreglement, Basisschool Pelt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Middenschool de Wingerd verandert in tienerschool VOX Middenschool de Wingerd verandert in tieners... 210 meter De vorming, opleiding en toekomst van elke leerling is onze grootste zorg.
Papierstad bvba Papierstad bvba 3 km Behulpzaam personeel, groot aanbod, kwalitatief hoogwaardig materiaal.
OKAN De Taalboom OKAN De Taalboom 3 km OKAN - Leefschool De Taalboom biedt jongeren een taalbad Nederlands met de focus op w...
Recensies
Supergoede school! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid