facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vosschemie Benelux

Vosschemie Benelux

Info

Vosschemie Benelux



"Wij ontvangen u graag in ons Experience Center, dat enkel geopend is op afspraak. Boek je afspraak via onze site. Dit zowel voor de doe -het-zelver particulier als de industriële verwerker vakman. En dit voor alle technische adviezen en directe verkoop van koudhardende kunststoffen en composietmaterialen. We verlenen informatie op maat van de klant in het Experience Center te Lier alsook online. We zijn actief in de volgende sectoren; maritiem, bouw, artistiek, transport, de medische sector en de composietbranche. Bestel online en we leveren binnen enkel dagen of kom je order zelf afhalen. Bekijk onze webshop."
Adres: Mechelsesteenweg 303, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 0032 3 489 28 28
Stad: Lier
Route: Mechelsesteenweg 303
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vosschemie workshops, Vosschemie zwembad, G4 Vosschemie, Polyester Vosschemie, Vosschemie Lier Openingsuren, Vosschemie Benelux Experience Center, Vosschemie sds, Vosschemie AZUR polyester
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steel Design Steel Design 4 km Alles volgens afspraak, vakwerk, vlotte communicatie.
Van Hool Van Hool 6 km Proper werk geleverd, service na verkoop kan beter.
Recensies
Ik vond het een heel leuke en leerrijke workshop, het duurt maar 2 uur maar op korte tijd krijg je eigenlijk alle nodige theoretisch info + praktijk momentje. Voor mij was alles tiptop, ik heb antwoorden gekregen op al mijn vragen en kan er nu zelfstandig aan beginnen voor leuke creaties en ben ook benieuwd om, deze die ik gemaakt heb, binnenkort te ontvangen super!
Kan al niet meer leven zonder V-sure t.o.v. de goede producten en de zeer snelle leverwijze ALSOOK de technische telefonische begeleiding. Hopelijk loopt het niet mis met de nieuwe plamuur omdat er nog verharder bij moet. ZEER TEVREDEN van exclusief niet de verzendingskosten.
De workshop rubberen mallen was een heel positieve ervaring. Diegene die de cursus gaf was een expert in zijn vakgebied. Geen vraag was te veel, voor alles was een duidelijk antwoord. Ook de omgeving en sfeer waren gezellig. Zeker een aanrader.
Ik heb gebeld om een projectje te bespreken omdat ik niet zeker wist welk product ik best kon gebruiken. Ik heb goed en onderbouwd advies gekregen. Bestellingen worden heel snel verwerkt en hun producten zijn van goede kwaliteit.
De producten zijn hier allemaal kwalitatief. Laat je echter niet misleiden, industrieverf Besa kost hier wel letterlijk dubbel zo veel voor exact hetzelfdeals bij ons lokaal carrosseriecenter! Op 1 litertje zul je het natuurlijk niet voelen maar als je een boot of ander groot volume wil schilderen zou ik toch maar eerst eens rondkijken! Het winkelen op afspraak vind ik persoonlijk nogal omslachtig, dit is nu niet bepaald een winkel waar er ellenlange rijen aan de kassa of infobalie zullen staan.
Verschillende cursussen gevolg, die zeker voldoen aan de verwachtingen. Het bedrijf maakt zich sterk dat ieder project mag voorgelegd worden en dat ze hiervoor aangepast advies en begeleiding geven. Zo gezegd, zo gedaan. Advies gevraagd voor het opgieten van een tafel. Product voorgesteld waarmee akkoord werd gegaan, geen verdere uitleg gekregen en nochtans verschillende keren om gevraagd. Uiteindelijk eraan begonnen na ontvangst van de goederen. Project naar de vaantjes gezien ander product geleverd. Meer dan 1.000€ in de vuilbak Toch nog 1 ster voor de poging tot oplossing van de zaakvoerder. Merci Vosschemie!
Snelle ophaling van goederen stonden mooi klaar voor de klant . Vriendelijke man gaf goede uitleg . Tof en behulpzaam . Firma geeft top uitleg ook aan telefoon of mail geen enkel probleem een bedrijf waar je kwa service en al top mag van zeggen een dikke aanrader .een voorbeeld van hoe het moet in deze tijden zeker .
Zeer tevreden van de service bij vosschemie ! Ik ondervond problemen bij het afwerkingsproces van 2 stoeltjes. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg goede raad. Toen het toch nog mis liep niet door hun toedoen, mocht ik de stoeltjes binnen brengen, zodat ze een oplossing konden zoeken. Dank je wel !!
Efficient bestellen en leveren. Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
Kleine opmerkingen : De prijs van de workshop mag terug gegeven als achteraf de producten kopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid