facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vorsselmans zonnepanelen

Vorsselmans zonnepanelen

Info

Vorsselmans is een dynamisch familiebedrijf, met meer dan 140 medewerkers, gespecialiseerd in de productie en montage van aluminium ramen, gevels en zonnepanelen.



"Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. We ontwerpen, installeren en monteren al bijna 50 jaar ramen en complexe gevelconstructies van topkwaliteit. Sinds 2007 plaatsen we ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen."
Adres: Wuustwezelseweg 95, 2990 Loenhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3236900440
Stad: Loenhout
Route: Wuustwezelseweg 95
Postcode: 2990


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30
Zaterdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vorsselmans thuisbatterij, Vorsselmans Loenhout vacatures, Zonnepanelen Wuustwezel, Vorsselmans projecten
Recensies
Top firma ! Zonnepanellen en batterij laten plaatsen. Supervlotte samenwerking.
Dankzij de professionele en enthousiaste inzet van het team van Bart, zijn de raampartijen van mijn woning volledig in ere hersteld. Het was een moeilijke klus maar Vorselmans was een baken van professionaliteit en stiptheid. Alle afspraken zijn nagekomen, altijd op de voorziene datum. Ze hebben door out of the box mee te denken enorm geholpen bij het slagen van ons droomproject. Duizendmaal dank voor de stielkennis en geduld !!!
Twee van jullie camionetten hebben mij en nog twee andere fietsers bijna van de baan gereden op een smalle weg, op dinsdag 22 september omstreeks 15 uur. Als ik dan hoofdschuddend jullie tweede collega passeerde, kreeg ik nog een scheldtirade erbij. Klantvriendelijk zijn hoort ook op de weg, zeker als er met metersgrote reclame wordt rondgereden. Een gemiste kans, zeker na het bekijken van de recensies waaruit blijkt dat jullie professioneel te werk gaan.
Top! Goede kwaliteit, correcte afspraken en vriendelijk personeel, dat ook prima werk aflevert. Als ik ooit nog bouw sta ik terug aan je deur. Bedankt!
Waardeloos !!!offerte gevraagd voor ramen en deuren ... Antwoord stuur een paar foto’s .... Nu offerte gevraagd voor zonnepanelen ! Geen antwoord !!! Blijkbaar enkel geïnteresseerd in rijke grote klanten !!!
Zonnepanelen + thuisbatterij via Vorsselmans solar. Service met een grote "S" en mensen houden zich aan gemaakte afspraken. Verder krijg je een heel stappenplan voor het aanvragen van subsidie's met bijgevoegd de nodige attesten. Topservive
Na 5 maanden niemand komen kijken voor de zonnepanelen na div smoesjes
Vriendelijk personeel die weten waar ze over spreken Zeker een aanrader.
Vriendelijk personeel, uitzonderlijk snelle oplossing gekregen en binnen 1 dag alles ok ! Chipbedrijf!
Correct bedrijf Hoge kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid