facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vormingscentrum

Vormingscentrum

Info

Verblijfscomplex met een grote variatie aan vergaderruimten. Troeven :
midden in het groen, 200 bedden, lekker eten en up-to-date audiovisueel materiaal.

Adres: smekenstraat 61, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 312 80 00
Stad: Oostmalle
Route: smekenstraat 61
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vormingscentrum Malle slaapkamers, Talentencentrum Malle, Vaccinatiecentrum Malle telefoonnummer, Vaccinatiecentrum Malle parking, Vormingscentra, Smekenstraat Malle, Vaccinatiecentrum Malle afspraak maken, Uitleendienst Malle openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dienstencentrum de Ring Dienstencentrum de Ring 219 meter Dienstencentrum de Ring is een open huis,een bruisende ontmoetingsplaats voor alle Ma...
Hilde Van Hulle - Hond&Kind Hilde Van Hulle - Hond&Kind 9 km - kindercoach - leeshond - workshops/kampen kind&hond
Recensies
Zeer mooie locatie. Parking 1 is mooi en veilig, parking 2 zou wel meer onderhouden mogen worden. Onveilig daar gladde afgevallen bladeren. Met de straatwerken is het ook niet veilig om naar parking 2 te gaan. Slechte verlichting.
Zeer geschikt vormingscentrum voor grote groepen of voor kleinschalige evenementen of samenkomsten. Alle lokalen zijn technisch goed uitgerust en er zijn koffiebars, een restaurant en zelfs overnachting is mogelijk. Het centrum ligt in een zeer geschikte en rustige groene omgeving met veel parking plaatsen ter beschikking. Bijscholing voor bedrijven , optredens in de grote zaal , sportbeoefening , jeugdsamenkomsten enz zijn hier zeer frekwent en populair. Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Niet te verwonderen dat in coronatijden deze locatie werd uitgekozen voor het vaccineren van de inwoners uit de Noorderkempen.
Goed een zeer vlotte vooruitgang met het toedienen van de vaccinatie spuit en een goede begeleiding van alle hulp verleners. Ik de mijn hoedje af voor al die vrijwilligers die daar allemaal zeer vriendelijk zijn en een goede helpende hand zijn. Nogmaals proficiat daar voor.
Zeer goed georganiseerd. Het ging zeervlot, moesten er onbeperkt vaccins beschikbaar zijn was heel de Belgische bevolking op 3 maanden ingeënt. Dank aan al deze bekwame mensen.
Zeker eens bekijken ! Veel zalen van heel groot tot heel klein. Je kan er ook eten in het restaurant, van een simpele goedkope baguette tot een uitgebreid diner. De zalen worden op voorhand klaar gezet zoals jij wil. Ook geen extra opruim ofzo, je laat het achter zoals je het vindt. Goeie prijs ook ! Wij zijn blijven slapen, was ook best ok, maar geen sanitair op de kamer. 1 nadeel : je moet op tijd boeken anders is er geen plek.
Beste plek om met de kei les te volgen en super goed eten en de heerlijke koffie
Het vaccinatie centrum is goed aangeven. En heel vriendelijk onthaal. Ook buiten zijn de vrijwilligers zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zeer ruim complex. Alle lokalen zijn van alle nodige voorzieningen voorzien. Het onderhoudspersoneel is ook altijd zeer gewillig om te helpen waar mogelijk. Naast de vele kleinere zaaltjes zijn er ook twee grote zalen waar heel veel voorzieningen zijn. Er is buitenspeelruimte te over en tot slot is er ook nog een supergezellig binnentuintje
Het mag gezegd worden. Zo professioneel. Alles verliep super goed zelfs de wegaanduiding om tot daar te geraken was super goed. Alles was echt goed gepland. 20 minuten en ik kon al naar huis.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vormingscentrum met het openbaar vervoer


Oostmalle Vaccinatiecentrum 320 meter
Oostmalle G. Gezellelaan 360 meter
410
419
Oostmalle G. Gezellelaan 410 meter
410
419
Oostmalle Onze-Lieve-Vrouwstraat 440 meter
410
419
Oostmalle Onze-Lieve-Vrouwstraat 440 meter
410
419

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid