facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volvo Rutten Diest/Hechtel-Eksel

Volvo Rutten Diest/Hechtel-Eksel

Info

Ons doel is U als klant steeds met een lach op het gezicht te laten vertrekken. Net daarom doet garage Rutten al sinds 1975 dat beetje meer.

Geschiedenis

Ons doel is U als klant steeds met een lach op het gezicht te laten vertrekken. Net daarom doet garage Rutten al sinds 1975 dat beetje meer.



"Ons doel is U als klant steeds met een lach op het gezicht te laten vertrekken. Net daarom doet garage Rutten al sinds 1975 dat beetje meer."
Adres: Turnhoutsebaan 51 Diest - Oude Heerstraat 14.1 Hechtel, 3940 Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 013 31 15 54 Diest - 011 60 41 70 Hechtel
Stad: Hechtel
Route: Turnhoutsebaan 51 Diest - Oude Heerstraat 14.1 Hechtel
Postcode: 3940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Volvo Rutten polestar, Volvo XC60 Rutten, Garage Hechtel-Eksel
Recensies
"Mycket bra service" Zweeds voor "Zeer goede service" Vorige week onderhoud en behoorlijk grote herstelling aan V40 D2 laten verzorgen door Volvo Rutten Hechtel. Conclusie is dat we erg tevreden zijn met hun aanpak en service, heldere communicatie en eerlijk. Als klant weet je waar je aan toe bent ook op het gebied van de kosten voor herstelling. Indien er op het moment van de herstelling toch nog op een euvel qua slijtage word uitgekomen krijg je telefonisch een update met de vraag of de bijkomende herstelling gewenst is of niet. Dit met netjes de vermelding van de geschatte kostprijs. Niet onbelangrijk in deze tijd van stijgende kostprijzen. Kortom, onze eerste ervaring bij "Volvo Rutten" is na reeds 20 jaar Volvo-rijders te zijn met 2 wagens in het gezin erg positief. "Fortsätt göra det"!!! Blijf zo verder doen!!!
Eigenlijk zijn ze deze ster ook niet waard, nog nooit in een garage geweest waar ze de zaken zo slecht voor elkaar hebben. Afspraken komen ze niet na, reparaties worden niet afgewerkt. Problemen worden niet opgelost en men begrijpt niet dat daardoor de klant gefrustreerd raakt. Fatsoen om op mails te reageren is er ook niet omdat uit mijn onvriendelijke en onbeleefde gedrag bleek dat ik de service niet zou laten uitvoeren, nadat zij het volledig verprutst hadden. Beleefd om niet op schrijven te willen reageren, iets met een pot en een ketel, chapeau! Diagnose na drie weken nog altijd niet ontvangen. Vraag ook niet naar iets wat je als algemene kennis mag verwachten, voor het niet automatisch afschakelen van de airco nadat het contact onderbroken is wordt 44.25 excl. BTW aangerekend, Nee als u een betrouwbare garage zoekt, zoek alstublieft verder, maar ga nooit naar Volvo Rutten.
Echt Topteam afgelopen vrijdag onze nieuwe XC40 afgehaald wederom,perfect afgehandeld net zoals in februari bij de aankoop proficiat Koen je hebt ons echt vriendelijk proffesioneler alsook familiaal ontvangen waarvoor dank
Update : februari 2023 afspraak vr problemen onder garantie. Meeste zijn netjes afgehandeld. Duidelijke uitleg van mechanieker ontvangen. Verdere afspraken gemaakt. Zeer tevreden op t moment.
Inmiddels ben ik vaste klant bij Volvo Rutten, tot op heden altijd goed en netjes geholpen.
In juli 2021 een occasie Volvo aangekocht, Volvo Select Car. Zeer tevreden van de aankoop en service, in juni 2022 merk ik op dat de airco niet meer werkt. Zonder problemen een afspraak ingepland waarbij er werd vermeld dat de compressor van de airco zal worden hersteld binnen garantie. Tijdens de werken stellen zij vast dat er een lek is in de radiator, ook deze werd hersteld binnen de garantie van het voertuig. En dit alles zonder discussie of problemen. Met een auto moet je geluk hebben, en als het even tegen zit dan kan je nog terugvallen op de klantvriendelijke service bij Garage Rutten te Hechtel. Heel erg bedankt voor de reparaties!
Klaar om op vakantie te vertrekken... Auto start niet . Volvo Rutten bereikbaar en heeel erg snel een oplossing zodat we toch konden vertrekken. Ze repareren in tussentijd onze auto. Super service! Bedankt!
Heel goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel, autoverkopers zijn niet belust om u extra dingen aan te smeren en verkopen auto's op een normale manier zonder iemand het vel over de oren te trekken.
Beste service ooit er is geen betere plaats die je zo vriendelijk en eerlijk behandeld Een aanrader voor alle Volvo liefhebbers en die het nog worden
Broertje/zusje van "mijn" garage in Diest. Ook hier supervriendelijke en bereidwillige service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid