facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volver

Volver

Geschiedenis

Le Volver, c'est une belle histoire qui commence au début des années 2000 entre Benjamine, d'origine italienne, et Luis, d'origine espagnole. Ils ne sont pas mariés, mais sont belle-soeur et beau-frère!
Ils se sont rencontrés aux Brigittines, maison de qualité connue de tout Bruxelles. Elle en salle, lui en cuisine... La symbiose était évidente et ils ont créé le Volver fidèle à leur image.

La cantina Volver vous accueille dans un cadre coloré et authentique où vous découvrirez une cuisine savoureuse servie avec passion et générosité.

Adres: Chaussée de Waterloo 509 Waterloosesteenweg 509 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 347 57 51
Stad: Ixelles
Route: Chaussée de Waterloo 509
Huisnummer: Waterloosesteenweg 509
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: volver film, volver movie, volver cast, volver restaurant, volver film samenvatting, volver vertaling, volver full movie, volver marke
Recensies
Zeer warm welkom. Meneer in de keuken en mevrouw in de eetkamer. Gisteren had ik een scampisalade en ik hoefde ze niet op mijn bord te zoeken!!, goed gekruid. Maak sandwiches en pasta. Het terras is prima. Ik zal teruggaan voor de lunch.
Mijn favoriete lunchplek in de wijk Chatelaine. Heerlijk eten uit de halfopen keuken. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding en, belangrijker nog, de warme sfeer.
Dit etablissement met zijn originele en vrolijke inrichting omvat een binnenkamer en een mooi terras op de binnenplaats. De snacks zijn onder andere sandwiches, panini's en salades, ideaal voor de lunch, maar er zijn ook voorgestelde warme gerechten en een buffet om zelf je maaltijd samen te stellen.
Eenvoudige en smakelijke keuken. Er zijn veel pastagerechten, maar hun specialiteit is hun gezonde bord: verschillende groenten gekookt met of zonder vlees, afhankelijk van. Kleine soep aangeboden en baas zeer attent
Ik ben dol op koken, maar als ik geen tijd heb voor de lunch, dan is dit de plek om te zijn! Alles is zelfgemaakt en smakelijk. De service is erg vriendelijk en altijd met een glimlach!
Excellent. Ik woon al 10 jaar op een paar honderd meter van Volver, dit is de eerste keer dat ik heb besteld. Maar waarom !!!! Het is zo goed : jammer dat Deliveroo niet levert aan mijn kantoor in het station van Watermaal-Bosvoorde :
Familiale sfeer, zeer warm onthaal Verse producten van hoge kwaliteit. Ja, u bent op de juiste plek om een ​​geweldige tijd te hebben en uw smaakpapillen te verwennen.
Een restaurant zonder gastronomische pretenties, maar waar alles lekker, gezond en natuurlijk is, huisgemaakt met liefde voor het goede en de wil om het de klant naar de zin te maken... Laten we eraan toevoegen dat het team erg vriendelijk en gastvrij is, dat de prijzen laag en je hebt alle ingrediënten om een ​​leuke tijd te hebben.
Heel schattig plek, vers voedsel en een onberispelijke service. Het voelt als thuis! Ik ga er vrij regelmatig heen tijdens de lunchpauze.
Niets lekkerder om een ​​klein stukje in de hoek te eten. Geweldig welkom. Aarzel niet om op deze deur te duwen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Volver.

ıxelles fastfood

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Waterloo 509 ıxelles vegetarisch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Volver adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Volver. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Volver delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BaBa - Bagel Bakery BaBa - Bagel Bakery 189 meter Lekker maar duuuuur
Anytime Anytime 296 meter ...anytime Fresh & Tasty
Anytime Anytime 307 meter ...anytime Fresh & Tasty
Hector Chicken Hector Chicken 330 meter
L'Inattendu L'Inattendu 373 meter Magistraal qua sfeer, magistraal qua bediening. Dit is waarom de Marollen en Brussel ...
Lou Lou 427 meter Lekker eten, maar kleine portie en geen groentjes bij stoofvlees.
Quick Quick 438 meter
Helssi Helssi 517 meter
L'Atelier Bascule L'Atelier Bascule 639 meter Broodje was normaal goed. Maar wel veel te duur. De tafel was niet afgekuisd , er lag...
Charlotte ses Tartines Charlotte ses Tartines 789 meter Vertaald door Google Ongeveer Origineel Ok
Momo Momo 870 meter Klein koud resto en niet bijzonder lekker eten
Natural caffè Louise Natural caffè Louise 890 meter Het enige adres dat ik ten zeerste aanbeveel voor zijn koffie.
Joly Frais Joly Frais 934 meter Prijzen voor belegde broodjes zijn niet geafficheerd, telkens een surprise als je de ...
Les Super Filles du Tram Les Super Filles du Tram 1 km Gezellig voor een lunch. De salade "jules" kan ik aanbevelen. Leuke plek om...
Dream & Food Dream & Food 1 km DREAM & FOOD est une cantine végétarienne conçu par des chefs étoilés. C'est BON et S...
Snack Sympa Snack Sympa 1 km Burgers moeten hier blijkbaar groen zien. Wat voor buitenaardse ingrediënten men hier...
AMI AMI 1 km Fantastich voor vegetariërs. Vriendelijke personeel en lekkere gerechten. Aangename e...
Le Comptoir du Samson Le Comptoir du Samson 1 km Letterlijk, een van de beste kaaswinkel in België !!! De kaas is daar heerlijk en in ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid