facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Volumex Lease

Volumex Lease

Info

Volumex, specialist in het aanbieden van bestelwagens, vrachtwagens, trekkers & opleggers via interessante financieringsformules.



"Groot of klein, korte of lange termijn, vier of zestien wielen… wij hebben wat je zoekt. Van compacte bestelwagens tot imposante opleggers - snuister door ons aanbod of laat ons weten welk droomtransport je voor ogen hebt.Volumex is de meest ambitieuze transportfamilie van het land. Dat zeggen we niet zomaar. De mannen en vrouwen die zich elke dag inzetten voor onze partners doen dat met overgave. Een partner van Volumex heeft altijd een plaatsje aan onze tafel."
Adres: Industrielaan 53, 3730 Hoeselt
Telefoonnummer: 028998899
Stad: Hoeselt
Route: Industrielaan 53
Postcode: 3730


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Menten Hoeselt, Iveco Menten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argenta Hoeselt Argenta Hoeselt 2 km Zeer goede Service en een Zeer vakbekwame Bank Direckteur en gans zijn Team !
Recensies
Zojuist op e313 expres bijna van de weg gereden. Deze beste man vond het nodig om met 150 zo dicht achter me te bumperkleven Waarna ik dus lichtjes afrem om aan te geven dat hij afstand moet houden. Vervolgens zodra er een opening is komt hij recht naast me rijden en probeert me klem te rijden tussen hem en de vangrail. Kan nog net optijd remmen en uitwijken! Dit had flink fout kunnen gaan.
Wanneer u uw voertuig naar de Garaj brengt voor reparatie, moet u voorzichtig zijn. Oneerlijke en onvriendelijke medewerkers en teveel reparatiekosten.wees voorzichtig
Roekeloze chauffeur! In centrum Huy bijna aangereden omdat we 50km/h reden. Chauffeur reed aan onverantwoord hoge snelheid in een stadscentrum!!
Werk nu al sinds een aantal maanden samen met Volumex, altijd goed bereikbaar, super ondersteunend en een zeer hecht team. Niet enkel de service voor verkoop, ook na verkoop zijn ze zeer actief en behulpzaam. Top team. Ben zelf geholpen door Kevin, kon niets beters wensen!
Jammer genoeg aantal keren gebeld met hun vertegenwoordiger om een afspraak te bekomen voor meer info En ook via mail naar hem gestuurd Zegt me dat hij me gaat terugvallen en bellen om een datum en uur af te spreken maar totaliteit niks Je leest goede dingen maar Amai service naar mezelf toe qua afspraken 0,0 Heel jammer
Super service en komen hun afspraken na, na lang zoeken naar een geschikte partner voor onze bedrijfswagens hebben ze bij Volumex ons ieder keer binnen de 4weken een nieuwe MANN kunnen leveren.
Heel goede garage!! Super vriendelijke en snelle service!! Hier al reeds 5 voertuigen gekocht en altijd even goed geholpen! Keep it up!!!
inmiddels werden er in ons bedrijf al verschillende voertuigen aangekocht via Volumex. tot op heden zeer tevreden! ze staan je bij vanaf de aankoop tot en met het afleveren van het voertuig. een dikke pluim voor het Volumex team!
Komen afspraken niet na . Defecte voertuigen met regelmatig motorstoring waarbij geen oplossing wordt genomen. Blijf maar weg .
Super service, ze helpen je zelfs als je een nieuwe bedrijf hebt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid